TFW: OTSE MOELAVALT! Year by Raivo Holm moe-show ja kommentaarid

Kristina Herodes
, moetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raivo Holm esitles originaalseid, kantavaid ja glamuurseid mantleid daamidele ja härradele. Tallinn Fashion Week'il tutvustatud kollektsiooni pärliteks olid uudsed mantelkleidid, kus ühinesed efektselt helkiv kaitsev kangas ja kahar siluett.

FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK
FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK Foto: Erlend Štaub

Raivo Holm on disainerina juba pikalt ja edukalt orbiidil olnud. Tema mantlikollektsioon Year on ammu ületanud Eesti piirid ning väljapaistvate saavutuste eest nomineeriti autor mullu ka Kuldnõelale. Oma nime on eestlaslikult tagasihoidlik talent oma loomingule lisanud aga alles viimastel aastatel.

FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK
FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK Foto: Erlend Štaub

Year by Raivo Holm kevadkollektsioon algas sama jahealt ja tumedalt nagu see meie kliimas ka päriselt juhtub - päikesega ei priisata ja siin-seal on efektne siiluke karusnahka veel vägagi omal kohal. Elevust lisasid optiliste efektidega kangad ja mummumustrid. Täpilõbust ei jäänud ilma ka mehed - isegi meestejakke ehtis sama muster ruumilise kanga kujul. Stiilis võis tajuda viiteid 60ndate alguse naiselikkusele nii ümarnurkadega taskulõigetes, sirgetes siluetis ja nappivates pikkustes. Teisalt oli Raivo loonud veel uuema versiooni Diori kunagisele New Lookile. Saali elevusekahinast võis selgelt tajuda, et igatsus sipelgapihtade ja lopsakate seelikulõigete järele on endiselt alles ka kaasaja kandilisusega harjunud kaunitarides.

FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK
FOTOD: ERLEND ŠTAUB / TALLINN FASHION WEEK Foto: Erlend Štaub

Meestekollektsioon mängis tundlikult tumesiniste ja mustade toonidega, fookuses olid huvitavalt kasutatud materjalid ja isikupärased detailid.

igatsus sipelgapihtade ja lopsakate seelikulõigete järele on endiselt alles ka kaasaja kandilisusega harjunud kaunitarides.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles