Galerii: tükike Pariisi otse Tallinna südames

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval sai Stockmannis nautida killukest Pariisi. Koduosakonda kerkis ehtne Pariisi pop-up restoran, kus Prantsuse köögi parimaid palu serveeris tunnustatud kokk Emmanuelle Wille.

Prantsusepäraseid roogi ja meeleolu nautisid tänasel lõunal teiste hulgas ka Maarja-Liis Ilus ja Beatrice, kelle Urmas Väljaots Stockmanni Pariisi kampaania raames elegantseteks pariisitarideks stiliseeris.

Moeteadlik naine on Urmas Väljaotsa sõnul eelkõige enesetadlik. «Ta riietub iseenda jaoks, et end hästi ja mugavalt tunda ja ehk ka arvestades stiiliteadlike suguõdede pilke. Kuid mitte selleks, et muutuda konventsionaalselt malbeks ja kauniks naisobjektiks,» kinnitab Väljaots. «Oluline on enesekindlus, suhtumine ja mitte enda objektistamine, muidu võib ka trendispikrist üks-ühele maha kopeeritu välja näha piinlik ning mage.»

Pariislannade kevadised lemmikud on trenchcoat’id, oversize mantlid, skinny-teksad, tennised, mootorratturi jakid ja kaabud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles