Horoskoobisoovitus Jääradele: lugege seiklusjutte ning kuulake rõõmsat muusikat

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulemärk Jäär
Tulemärk Jäär Foto: PantherMedia / Scanpix

Nädal aega tagasi liikus päike Jäära sodiaagimärki, nii et nüüd on paras aeg vaadata, millega võiksid sünnipäevalapsed end lõbustada. Siit saad ka kindlasti häid kingiideid oma Jääradest lähedastele!

Uusi raamatuid, filme ning muusikapalu avaldatakse iga päev. Samas pole isegi suurimal raamatu- või muusikasõbral valiku tegemine kergete killast. Kuidas leida endale sobivaim meelelahutusteos ning valikus mitte pettuda, arvestades seejuures näiteks enda sünniaega?

«Tähtkuju iseloomust lähtuvate raamatute või muusikaplaatide ostmine on ka hea viis leida sõbrale või kolleegile tähtpäevaks sobiv kingitus. Kindlasti on see kingituse saajale ootamatu ning meeldiv üllatus,» kirjeldab Apollo meelelahutuskaupluste keti müügi- ja turundusjuhi Eha Panki. Ta lisab, et eelmiste kuude tähtkujude esindajad – Veevalajad ning Kalad – on soovitused väga hästi vastu võtnud ning laekunud tagasiside järgi soovitakse ka edaspidi sodiaagi järgi soovitusi saada.

Lugemiseelistused:

Jäärad ei talu üksluiset ja aeglase arenguga kirjandust. Neile meeldivad erinevad põnevikud, ajaloo- ja seiklusraamatud, mis tagavad lugejale hulga erksaid emotsioone. Naissoost Jäärale sobivad ka moe- ja disainiteemalised raamatud.

Jääradele võiksid huvi pakkuda kriminaalromaanid ning ajaloolise taustaga dramaatilised teosed, nagu «Raudrästiku aeg. Muinas-Eesti kriminaalromaan», «Josephine. Iha, ambitsioonid, Napoleon», «Tüdruk rongis PK», «Piknik Provence’is», «Ausalt ilust» ja «Vere maitse». 

Muusikaeelistused:

Jäär eelistab elurõõmsat, rütmikat muusikat. Tüüpilised Jäära tähemärgi esindajad on suuresti positiivse ellusuhtumisega ka kõige raskemas elusituatsioonis. Sellest tulenevalt armastavad nad tänapäevaseid energilisi rütme, olles seejuures tehno- ja tempoka popmuusika austajad.

Praeguste hitt-teostena võiks Jäära tähtkujule sobida Eesti aasta naisartisti teos «Elina Born – Elina Born» ja paljude eestlaste südamesse jõudnud folksugemetega «Trad.Attack! – Ah!»

Filmieelistused:

Jäärale meeldivad sõjafilmid, põnevikud ja komöödiad ehk filmid, mis tõstavad vaatamisel veres adrenaliinitaset, mistõttu võiksid neile sel hooajal imponeerida filmid «Raev» ja «Super-Mike XXL».

Kuna Jäära valitsevaks planeediks on sõjakas Marss, siis sobivad selle tähtkuju esindajale ka lauamängud, mis eeldavad mängija võistlushimu, kus Jäär saab näidata lisaks ka enda suurepäraseid teadmisi. Näiteks laevade pommitamise magnetmäng või «Saboteur. Card game».

Apollo meelelahutuskaupluste keti müügi- ja turundusjuhi Eha Panki sõnul võib iga päev näha raamatupoodides inimesi, kes on poodi tulnud kindla sooviga soetada uus raamat, film või mäng, kuid mitmekülgne valik on teinud neid nõutuks. «Just seetõttu otsustasime iga kuu pakkuda raamatu-, filmi-, muusika- ning lauamängude soovitusi tähtkujude järgi, et lihtsustada valiku tegemist,» selgitab Pank. Apollo tootejuhid on teinud tootevaliku, lähtudes tähtkujude karakteristikast ja senisest klientide tagasisidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles