Ilu-lounge: jumestaja Loore Härmati kevadised ilusoovitused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loore Härmat
Loore Härmat Foto: Jelena Rudi

Oma jumestajatööd tehes on paljud küsinud, milliseid ilutooteid ma isiklikult kasutan ja eelistan. Pean tunnistama, et minul vaheldub meigikoti ja kreemipotsikute sisu eelkõige sõltuvalt aastaaegadest. Seekord teen kiirülevaate ilutoodetest, mida olen ise juba mõnda aega katsetanud ja julgen 100protsendiliselt soovitada. Loodan, et need aitavad teil talvest räsitud välimust värskendada ja kevadele rõõmsalt vastu minna!

Kõik me teame, et ilus nahk ja juuksed vajavad turgutamist ka seestpoolt. Kevadel, kui päike juba paistab ja valgust on palju rohkem, tundub, nagu polekski vajadust vitamiinide järele. Tegelikult on see petlik, sest just kevadel tekib paljudel väsimus, mis on tihtipeale tingitud vitamiinipuudusest. See väljendub ka naha ja juuste seisukorras.

Tahan rõhutada, et kasulikud vitamiinid ja mineraalid saab meie organism kõige paremini kätte tervislikust, tasakaalustatud mahetoidust, aga vahel, kui on vajadus suurem, saab abi ka looduslikest toidulisanditest.

Kuna paljudele ei meeldi peotäite kaupa endale erinevaid vitamiine manustada, siis toon välja mõned looduslikud toidulisandid, mis imenduvad hästi ja on head meie ilu jaoks.

Foto: Tootja foto

1. E-vitamiin on antioksüdant ja kaitseb vabade radikaalide eest, mis võivad nahka kahjustada. See kaitseb nahka ka UVB-kiirguse eest. Rasvhapped (omega-3 ja omega-6) takistavad põletikke ning aitavad nahal säilitada niiskustasakaalu. Kõik need kasulikud ained on olemas on Udo’s Choice külmpressitud 3, 6 ja 9 omega-taimeõlide segus.

2. B-vitamiin, eriti biotiin (B7) ja niatsiin (B3), aitab nahal siduda ning säilitada niiskust, kaitstes seda ühtlasi põletiku eest. Raud moodustab koos tsingi ja C-vitamiiniga nahale eluks vajalikku elastiini, mis hoiab naha pinges. Kõik need vitamiinid ja mineraalid on kokku pandud Salus Floradix raua ürditoonikus. C-vitamiin ja puuviljakontsentraadid suurendavad raua imenduvust, B-vitamiinid toetavad vereloomet ja energia vabanemist, taimsed ekstraktid aitavad seedesüsteemi korras hoida ja varustada täiendavate mikroelementidega, puuviljamahlad annavad meeldiva maitse, ei tekita kõhukinnisust, ei sisalda säilitusaineid, alkoholi, toiduvärve ega sünteetilisi lisaaineid.

Lisaks toidulisanditele, mis toetavad meie nahka ja juukseid seestpoolt, on palju vahendeid, mis teevad imet ka välispidiselt.

Juuksehoolduse imetooted

Juba pikemat aega olen Leonor Greyl juuksehooldustoodete fänn, sest neid kasutades ei ärrita ma oma tundlikku peanahka ja kuivad juukseotsad saab ka ravitud.

Foto: Tootja foto

Selle brändi austaja on ka tuntud välismaa seltskonnastaar Kim Kardashian, kelle juuksed on alati läikivad ja terved. Kui tahad samuti terveid juuseid, kasuta tema nippi: peanaha pesemiseks, mis on tavaliselt rasusem, kasuta Leonor Greyl Bain TS šampooni. Kuivad juukseotsad pese sama sarja bambusešampooniga. See on eriti sobilik pikkadele juustele, mis on aja jooksul oma sära kaotanud.

Nahahoolduse superkangelased

1. Näonaha niisutamiseks ja pigmendilaikude ühtlustamiseks kevad-suvisel perioodil julgen soovitada 100 protsenti taimset Annemarie Börlind Natu Perfect emulsiooni. See on säilitus-, lõhna- ja värvainetevaba ja seega ei pea kartma, et see päikesega reageeriks ja pigmendilaike tekitaks. Vastupidi, see hoiab nende tekkimise ära.

Foto: Tootja foto

2. Jumestuskreemid soovitan vahetada õhulisemate vastu, sest nahk ei vaja enam külma eest kaitset ja tulemus jääb ka värskem. Tõeliselt uuenduslik toode on Sothys Instant energizing corrector ehk EE-kreem, mis muudab näonahal värvi vastavalt individuaalsele nahatoonile ja korrigeerib naha ebatasasusi. Ideaalne toode neile, kes ei soovi näole paksu meigikihti.

3. Kuna nahk on talvel kahvatu ja kevadpäike ei ole veel päevitamiseks piisavalt soe, siis lihtsa vaevaga saab näole anda jumet juurde Collistari Face Magic Drops kontsentraadiga. Kandsin seda otse puhtale nahale, kui vajasin kiiret päevitust, aga kui soovid ühtlasemat ja kergemat päevitust, siis lisa paar tilka igapäevaselt oma päevakreemile. Selle kreemi plussiks on ka koheselt nähtav toon, mis teeb nahale kandmise lihtsamaks.

Foto: Tootja foto

4. Neile, kes soovivad kehale kaunist ja säravat jumet, aga ei soovi mingil põhjusel solaariumit külastada, siis on alternatiiviks Dove Summer glow isepäevituv kreem, mis annab kauni jume juba esimese kasutuskorraga.

5. Kes igatseb endale pikki ja kauneid ripsmeid, aga ei soovi püsiripsmeid ega ripsmetutikuid kasutada, siis neil tasuks proovida Maxeylash ripsmeseerumit. Pärast kuuajalist kasutamist avastasin, et minu ripsmed on poole tugevamad ja pikemad! Olin ka meeldivalt üllatunud, et see seerum ei teinud mul silmi punaseks!

Foto: Tootja foto

Loomulikult on veel palju imelisi tooteid, aga väga palju korraga ei soovita erinevaid iluimesid kasutada, sest nagu öeldakse: vähem on rohkem!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles