Blogija postitus emana tehtud vigadest osutus ülimenukaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühel hetkel mõistad, et su vanemad polegi täiuslikud inimesed. Nad on tavalised inimesed, kes teevad vigu nagu kõik teisedki. 

Jennifer Campbell on kolme lapse ema, kes peab blogi Mama Lion Strong. Hiljuti kirjutas ta sotsiaalmeedias suurimatest vigadest, mida tema on emana teinud. Tema postitus osutus ülimenukaks, seda jagati kümneid tuhandeid kordi ja emad kirjutasid kommentaarides, et nad on Campbellile tema aususe eest tänulikud, vahendab Elite Daily.

Campbell kirjutas sellest, kuidas ta kaotas silmist oma 2-aastase poja, kes mängis parajasti aias, kui tema toas teist last imetas. Lapse tõi koju tagasi võõras naine, kes leidis pisikese poisi tänavalt. Naine karjus Campbelli peale, et ta ei hoolitse oma laste eest.

«Ta märkas, et mul oli laps ühel puusal ja et mu üks rind lekkis läbi rinnahoidja. Võib-olla nägi ta sedagi, et mu silmade all olid tumedad laigud. Tundsin sel hetkel õudust ja häbi ning lootsin, et see naine halastab mulle. Mõtlesin endamisi, et ta võiks näha, et ma niigi ei saa oma eluga hakkama, mul pole vaja, et tema seda mulle ütleks,» kirjutas Campbell avameelselt.

Ent võõras naine pidas vajalikuks Campbelliga veel kurjustada. Naine heitis talle ette, et tema poeg oli tänaval, kus sõidavad autod ja autojuhid poleks kindlasti nii väikest last märganud. «Sul vedas, et ma peale sattusin,» heitis võõras Campbellile ette.

Seejärel jagas Campbell veel paari lugu, mis on temas tekitanud tunde, et ta pole oma lastele kuigi hea ema. Ta meenutas lugusid sellest, kuidas ta poeg pea katki kukkus, kuidas ta poja linnas ära kaotas ja kuidas ta leidis oma kõige noorema lapse mängimas köögis teravata nugadega.

«Ja järgmine kuu ootab ees midagi muud. Ja järgmine aasta veel midagi muud,» nentis naine. Ta võttis oma jutu kokku tõdemusega, et õnnetusi ikka juhtub. Vanemad teevad vigu, aga see ei tee neist maailma kõige halvemaid vanemaid, see teeb neist pelgalt inimesed.

Lisaks sellele tõmbas Campbell tähelepanu ühele juhtumile, mis leidis aset Kanadas. Nimelt läks 2-aastane Chase Martens üksinda uitama ja hiljem leiti ta surnuna. Campbell julgustas inimesi Martensi vanematele kaasa tundma, mitte neid kritiseerima.

«Olge oma mõtetes ja vestlustes head, helded ja kaastundlikud. Me kõik oleme täiuslikult ebatäiuslikud inimesed, kes üritavad endast parimat anda,» lõpetas ta oma postituse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles