13 asja, mis muudavad mehe väga seksikaks (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Head mehed, tahate teada, mis muudab teid naiste silmis eriti seksikaks? Te ei pea kauem oma pead vaevama, Cosmopolitan.com annab mõned vihjed.

  1. Püksid, mis on mehele täpselt parajad. Naistel pole midagi selle vastu, kui mehe püksid on just nii parajad, et trimmis pepu joonistub kenasti välja.
  2. Sõnumitele õigeaegselt vastamine. Pole midagi seksikamat, kui naine saadab sulle sõnumi ja sa vastad talle kohe, mitte ei lase naisel kuus tundi piinelda.
  3. Särgid, mis on kenasti parajad. Sa oled ju trenni teinud ja oma ilusa keha nimel vaeva näinud, milleks varjata seda siis laia särgi sisse. Tõmba parem selga mõni T-särk, mis on võib-olla mõnest kohast isegi natuke liibuv.
  4. Silmside. Ja selle hoidmine ilma, et tekiks ebamugav tunne ja tahtmine seda katkestada.
  5. Kuulamisoskus. See on väga seksikas, kui mees on tähelepanelik kuulaja ja annab seda hiljem oma jutu sees ka märku. 
  6. Naeratus. Ilus ja siiras naeratus muudab iga mehe (ja ka naise) seksikaks. 
  7. Hea lõhn. Hea lõhna jaoks on vaja mitut asja. Esiteks võiks mees end regulaarselt pesta, kuid oma panuse annavad ka hea parfüüm ja deodorant.
  8. Abivalmidus. Kui naine ei saa kõrgelt riiulilt mõnda lillevaasi või raamatut kätte, tuleb appi tema seksikas mees, kes ilma vaevata naisele kõik vajalikud asjad ulatab.
  9. Ilusad käed. Tugevad, karvased, suured ja mehised.
  10. Ilmastikule vastav riietus. Õige mees teab, kuidas panna end riidesse siis, kui väljas on miinuskraadid ja mida kanda seljas, kui väljas paistab päike. Mehest jääb üsna lapsik mulje, kui ta kannab pidevalt lühikesi pükse ja sama T-särki.
  11. Lahkudes musi tegemine. Mees võiks iga kord kodust lahkudest naisele musi teha, mitte hüüda ukselt kiirelt «tsau» ja minema tormata.
  12. Kallistamine. Pole midagi mõnusamat, kui mees paneb oma suured ja tugevad käed sinu ümber ning kallistab sind.
  13. Trimmis lihased. Kujuta ette seda ilusat vaatepilti: mees tuleb aitab sul moosipurki avada ja tema käelihased lähevad nii muuseas pingule. Milleks vaadata erootilisi filme, kui sul on selline imeline tegelane kodus olemas? 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles