Biseksuaalse teismelise vastulause homofoobist tädile ajas interneti pöördesse (6)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

18-aastane Charlie, biseksuaalne tütarlaps Suurbritanniast, postitas Twitterisse kuvatõmmised tülist, mis toimus tema ja ta homofoobist tädi vahel. Suur oli tema üllatus, kui postitus hakkas kulutulena levima ning tuhanded inimesed Charliele kaasa elama.

«Ma läksin oma tädiga tülli,» kirjutas Charlie laupäeval. «Ta ütles mulle: «Vähemalt ei pea ma muretsema, et minu laps on pede, nagu sinu ema peab.»» Asi läks aga hullemaks, kui Charlie tädi püüdis öeldu eest vabandust paluda. «Issand, ta teeb nalja või?!» kirjutas Charlie ja postitas kuvatõmmise tema ja tädi vestlusest.

«Ma loodan, et ma ei ärritanud sind ennist,» kirjutas tädi Marie. «See polnud minu eesmärk. Sa ei tohi olla nii tundlik, ma ei pidanud pede all silmas midagi halba, ma lihtsalt viitasin sellele, et teie geid olete nii dramaatilised. Ma püüdsin seda bi-jama mõista, kes sa oma sõnul oled, aga teismelised mõtlevad kogu aeg asju välja. Sa oled veel noor, küll sa mehe leiad. Sa võid veel muutuda. Sa olid kunagi nii tark. Kui sa tunned, et suudad mu pakutud abi vastu võtta, siis tule Indie sünnipäevale, aga kui sa seda ei taha, rikud sa ainult meie päeva ära.»

Charlie vastas: «Tere, tädi Marie! Ära muretse! Ma tean, milline sa pärast paari pudelit veini olla võid. Ma kahjuks ei jõua Indie sünnipäevale, mul on selleks ajaks planeeritud suur lesbiorgia. Mina ja teised peded oleme seda kuid planeerinud. Muide, kuidas sul lahutusega läheb? Ma nägin onu Leed koos uue tüdruksõbraga, ta on sinust 20 aastat noorem, eks? Varsti räägime!»

Charlie ütles BuzzFeedile, et ta tahtis oma kirjavahetuse postitamisega näidata, et suudab enda eest seista. «See ajas mind ka naerma ning ma arvasin, et ehk lõbustab see ka teisi, kuid mul polnud aimugi, kui paljud inimesed seda naljakaks peavad.» Charlie suhtles sel teemal ka oma vanematega ning lisas, et tema perekond on üldiselt väga toetav ning kapist väljatulek polnud midagi üle mõistuse keerulist. «Nad ütlesid mulle lihtsalt, et armastavad mind igal juhul.»

Enne, kui Charlie säuts levima hakkas, oli neiul umbes 3000 jälgijat, kuid nüüdseks on tema jälgijate arv kasvanud üle 22 000.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles