Veebileht aitab paljastada, kas su kallim kasutab Tinderit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praeguste kohtinguäppide seas on üks kuulsamaid Tinder.
Praeguste kohtinguäppide seas on üks kuulsamaid Tinder. Foto: Tsering Topgyal/AP

Tahad teada, kas sinu kallim kasutab salaja Tinderit, et võõraste naistega tutvuda? Muidugi võiksid ise Tinderisse kasutaja teha, võõraid mehi muudkui paremale-vasakule lükata, kuni enda oma üles leiad, aga selleks kuluks ilmselt liiga palju aega. Õnneks on olemas ka lihtsam viis.

Veebileht Swipebuster lubab teha just seda: paljastada, kas su kallim kasutab Tinderit. Veebilehel saab umbes viie dollari eest teha kolm otsingut. Sisestada tuleb otsitava eesnimi, vanus ja sugu. Paari sekundi jooksul pakub veebileht tulemusi, kus on näha profiilipildid, kasutaja viimane sisselogimine ja see, kas kasutaja soovib tutvuda meeste või naistega, edastab RedBook.

Swipebusteri looja, kes soovis jääda anonüümseks, sõnas, et nad kasutavad ära infot, mis on inimeste kohta avalikult kättesaadav. «Inimeste kohta on liiga palju avalikku infot ja nad ise ei teagi seda,» ütles ta. «Inimesed ise jagavad enda kohta liiga palju andmeid, aga ka erinevad veebilehed ei hoiata kasutajaid, et mõnda asja ei tasuks avaldada.»

Ta loodab, et Tinder märkab seda ja muudab kasutajate info privaatseks. Tinderi esindaja ütles, et kui keegi soovib teada, kes Tinderit kasutab, siis võiks raha kokku hoida ja lihtsalt Tinderiga ise liituda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles