Heili Klandorf: hea lugeja...

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja
Heili Klandorf, Postimees Elustiil, juhataja Foto: Heiki Laan/erakogu

Kevad on viimaks ometi käes ja aeg kõiksugu muutusteks küps! Mul on hea meel, et Postimehe nädalavahetusajakiri Elustiil on pakkunud sulle kolmekümne numbri jooksul mõnusat lugemist sombusteks sügisõhtuteks ja olnud meeldiv kaaslane pimedatel talveõhtutel.

Edaspidi leiad aga Elustiili kõige põnevamad teemad ja paeluvamad intervjuud, kõige maitsvamad retseptid ja õdusate söögikohtade tutvustused, huvitavad hobilood ja tehnikailma imed ning palju muud põnevat jõudsalt kosunud Arterist, mis ilmub endiselt Postimehe nädalavahetuspaketis põhilehe vahel. Nii sünnib kokku 88 leheküljel vormilt terviklik ja sisult mahukaim ning mitmekülgseim nädalalõpuleht Eestis.

Tänane Elustiili number räägib aga põnevate tegelastega hetkedest, mis on muutnud nende elu, teinud neid paremateks inimesteks ja andnud eesmärgid, kuhupoole pürgida. Muutused algavad meist endist ja kuigi esmapilgul hirmutavad, lõpetavad need vaikelu, kohapeal tammumise ja seisaku ning võivad lennutada sind kõrgustesse, kus uneski lennata ei julge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles