Ajakirja Elustiil soovitused aprillikuuks

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaar Adam Lambert esimest korda Eestis, kolmapäeval 20. aprillil Rock Cafes.
Superstaar Adam Lambert esimest korda Eestis, kolmapäeval 20. aprillil Rock Cafes. Foto: Ürituse korraldajad

Näitused, võistlused, kontserdid ja muud elamused, mis aprillipäevi põnevamaks võiksid muuta.
 

NÄITUS

Tahad näha Aafrika hiidtigusid? Või väga haruldasi Mehhiko tömpsuid ehk aksolotte? Laulev kass ei jäta sind ometi ükskõikseks! Kõiki neid imeelukaid ja veel teisi huvitavaid tegelasi ja tegevusi – muu hulgas küülikute tõkkejooksu – saab näha laupäeval, 16. aprillil Tallinna lauluväljakul toimuval ZOOexpo näitusel. Ja kes teab, vahest viid sealt kaasa mõne uue lemmiku, olgu see tigu, näriline või kassipoeg, kes tahab pääseda turvakodust päris oma koju.

SPORT

Tunned, et tahad just täna õhtul teravaid elamusi, mida suudab pakkuda vaid võitlusspordisündmus? Sel juhul tasub seada sammud Saku suurhalli, sest kell 19 astuvad seal toimuval võistlusel «Xplosion Fight Series» kõigi fännide rõõmuks Eesti parimate vastu poksiringi Inglismaa, Poola, Soome, Hollandi, Läti ja Leedu professionaalsed nokaudimeistrid, kikk- ja taipoksijad. Tõsised mehed, kes pakuvad tõsist vaatemängu.

MUUSIKA

Superstaar Adam Lambert esimest korda Eestis! USA laulja, laulukirjutaja ja näitleja, praegu üks maailma popimaid meesartiste esineb 16 kontserdist koosneva Euroopa tuuri käigus kolmapäeval, 20. aprillil Tallinnas, Rock Cafes. Üks asi on YouTube, kus Lamberti superhitt «Whataya Want from Me» on kogunud üle 57 miljoni vaatamise, teine asi on nautida tema esinemist käegakatsutavas kauguses – nii et haara aga võimalusest! Pealegi astub Lamberti eel kontserdil üles kodumaine ja kuum NOËP.

MESS

Kevad ja maamess käivad ikka käsikäes, kuigi igal aastal on see maaelu peegel pisut omamoodi. Tänavune, järjekorras juba 24. mess toimub 21.–23. aprillini tavapäraselt Tartus ning seekord on tähelepanu keskmes piim ja piimatooted. Kui me ise ei tarbi kodumaist toodangut, siis kes veel? Ja et meie lapsed ikka teaks, kust piim kruusi saab, on messil aukohal punasekirju lehm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles