Enne ja pärast: ülekaalulisest naisest sai bikiinimodell

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency / Scanpix / Postimees

Donna Guille enne ja pärast fotod on hämmastavad – tundub, nagu piltidel oleks kaks erinevat naist. Pärast 52 kilogrammi kaotamist on Donna elu kardinaalselt muutunud ning endine koduperenaine on nüüd uhke bikiinimodell.

30aastane Donna räägib, et tema teekond tervisele algas siis, kui ta mõistis, et isegi kontorilaua taga istumine on tema jaoks ebamugav. «Ma kaalusin 104 kilo ja 162sentimeetrise pikkuse juures pole see ka mingi ime,» räägib Donna news.com.au-le. Kanadast pärit naine tõdeb, et teismelisena sõi ta liiga palju, kuid oli siiski šokeeritud, kui ülikooli lõppedes näitas kaal 104 kilogrammi.

Foto: Caters News Agency / Scanpix

Kui ta otsustas end vormi ajada, hakkas naine käima jõusaalis. Treeningute abiga kadus kahe aastaga 32 kilo. Platoo saabudes pidi naine siiski ka oma toitumisvalikud üle vaatama ning tänu sellele õnnestus tal lõpuks jõuda sihtkaaluni – 52 kiloni. 2014. aastal osales naine oma esimesel fitnessivõistlusel ning võistleb ta tänini.

Foto: Caters News Agency / Scanpix

«Minu «päästiktoidud» on kindlasti maiustused,» tunnistab Donna. «Ma armastan jäätist, šokolaadi, juustukooke ja ma jään neid alati armastama. Aga kõik muutus, kui umbes 22aastaselt otsustasin ma end kätte võtta.»

Foto: Caters News Agency/Scanpix

«Ma alustasin üks samm korraga,» meenutab naine, kes kõigepealt hakkas tegema Zumbat, steppaeroobikat ja Body Pumpi. Seejärel hakkas ta jooksmas käima. «Kaalukaotus on mu elu ainult positiivselt mõjutanud. Nii paljud inimesed on mulle öelnud, et ma olen olnud nende jaoks inspiratsiooniks end vormi ajada. Ma jagan nendega alati oma lugu ning rõhutan, kui oluline on mõtte jõud – positiivne suhtumine on juba pool võitu!»

Foto: Caters News Agency/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles