Tõuse ja sära: parimad sekspoosid hommikuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Vida Press

Ükskõik, kui meeldiva helina me hommikuseks äratuseks valime, on äkiline lahkumine magusalt unemaalt alati ärritav. Aga kui hommikuseks äratuseks oleks kallima kirglikud suudlused, mis viiksid välja hellitava armatsemiseni?

Ulakas kaunitar pani kokku nimekirja parimatest hommikustest sekspoosidest, mis ei nõua suurt pingutust ja sobivad väga hästi rahulikuks alustuseks erksale päevale.

Lusikas

Lusikapoos on ideaalne neile, kes armastavad magada teineteise kaisus, sest ärkamise hetkel olete juba õiges poosis. Alusta kallima äratamist õrnade suudlustega kaelale, paita ta juukseid ja hellita keha, tõmba ta tugevalt enda vastu. Kui kallim vastab samaga, ongi aeg küps meeldivaks äratusseksiks. Soovitus: magage alasti, et saavutada suurem lähedus!

Naine peal

See asend sobib neile paaridele, kus naine kipub ärkama enne meest ja mees armastab magada selili. Alustuseks võiks naine võtta seljast öösärgi ja ronida kaksiratsa mehe peale. Selleks, et teha mehele erutav üllatus, võib jalga panna ka alt avatud kehasuka, avatud püksikud või pärlistringid. Alusta mehe rinna ja kaela suudlemist liikudes järjest allapoole kuni suudlused lähevad üle ergastavaks oraalseksiks. Kui sa eelistad hommikust äratust vaginaalse seksiga, võta mehe käed ja hakka nendega oma rindu masseerima, samal ajal liigutades oma puusi. Jätka hellitustega seni, kuni mees unemaalt täielikult naaseb ja jätkake vallatlemist.

Misjonäripoos

Sobilik neile paaridele, kus mees ärkab varem ja armastab ohjad enda kätte võtta. Misjonäripoosi harrastamiseks hommikul ei ole vaja õhtul alasti magama minna, kuna misjonäripoos võimaldab edukalt teineteist lahti riietada ka teki all. Misjonäripoos on ideaalne ka oraalsete naudingute pakkumiseks naisele.

Seks duši all

Kui hommikuti kipub väga kiire olema või toas on teisi uudishimulikke silmapaare, tasub minna koos duši alla ja nautida teineteist sealsamas voolava vee all. Duši all annab kõige kauakestvama libestuse silikooni baasil libesti, aga kui soovid kaasata oma lemmiklelu, siis vali õlide baasil libesti, mis on ohutu ka su mänguasjale.

Muidugi tasub hommikuseksi puhul pöörata tähelepanu sellele, kas sinu kallim on õhtu- või hommikuinimene ja mis kellaks kiirustab ta tähtsale koosolekule. Kui mees ikka ilma kohvita hommikul käima ei lähe, siis tasub enne äratust ka kohvitass öökapile tuua! Kui aga ka see ei aita, siis lepi sellega, et elad koos nn öökulliga, kellega võiks üllatava seksimaratoni ette võtta pärast südaööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles