Toitumishäirega noor naine palus oma fotot töödelda, kuid sai üllatava vastuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Graafiline disainer James Fridman on internetis palju tähelepanu saanud oma kavalalt töödeldud fotodega. Inimesed pöörduvad sageli tema poole palvega oma pilte muuta ja reeglina võtab Fridman väljakutse vastu, kuid hiljuti tegi ta ühe erandi.

Üks noor naine saatis Fridmanile oma foto palvega end pildil ilusamaks teha. Ta kirjutas, et ta pole kuigi enesekindel ja tal on toitumishäire, ta sooviks fotot, kus ta näeks lihtsalt ilus välja, vahendab Daily Mail.

Fridman, kellel on Twitteris üle 246 000 fänni, jagas naise fotot ja palvet sotsiaalmeedias. Ta lisas juurde ka oma vastuse naisele: «Miski ega keegi ei saa sind muuta ilusamaks, kui sa juba oled. Ära lase valedel standarditel end mõjutada. Ära pea välimust tervisest olulisemaks. Saa terveks.»

Mehe fännid kiitsid kiirelt tema vastuse heaks. «Sina, härra, oled imeline mees,» kirjutas üks neist. «Ta on nii ilus! Vaadake ta silmi (vähemalt seda ühte, mida on fotol näha). Aitäh, et oled tema vastu nii hea ja toetav!» kiitis teine naise pilti ja mehe ilusat žesti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles