Viis stiiliviga, mis jätavad sinust kurnatud mulje

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Hathaway
Anne Hathaway Foto: Christopher Peterson/Christopher Peterson/BuzzFoto.com

Selleks, et värske ja kena välja näha, ei pruugi piisata vaid sellest, kui magad öösel kaheksa tundi ja toitud tervislikult. Ka see, millised riided ja aksessuaarid sa valid, mõjutavad seda, mis mulje sinust teistele jääb.

Marie Claire tõi välja viis stiiliviga, mis jätavad mulje, et oled erakordselt väsinud ja kurnatud.

Valed ehted

Säravad ehted, mis ripuvad üsna su näo lähedal, tõmbavad su näojoontele rohkem valgust. Kui tahad endast värsket muljet jätta, otsi välja oma suured kuldsed kaelaehted ja kõrvarõngad.

Suured ja säravad ehted on reeglina hea valik (Reuters)
Suured ja säravad ehted on reeglina hea valik (Reuters) Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Valed prillid

Kui sa ei kanna iga päev prille ja järsku ilmud tööle prillidega, võivad teised kahtlustada, et sa üritad midagi varjata (haigust, pohmelli vms). Selleks, et prillidelt tähelepanu natuke mujale juhtida, pane selga keskmisest pidulikumad riided, sest siis jääb mulje, et prillid on sulle vaid stiilseks aksessuaariks.

Uhke riietuse juures jätavad prillid mulje, et need on stiilseks aksessuaariks (AP)
Uhke riietuse juures jätavad prillid mulje, et need on stiilseks aksessuaariks (AP) Foto: Dan Steinberg/AP

Vale lõikega püksid

Üldiselt ei tasuks kuulata seda, mis teised sulle ütlevad – kanna neid rõivaid, mis sulle endale kõige rohkem meeldivad. Samas pea meeles, et liiga laiad ja välja veninud püksid annavad märku, et sa oled alla andnud. On ka olemas vabama lõikega pükse, mis ei muuda su kehaehitust kogukamaks.

Mõned laiema lõikega püksid võivad väga stiilse mulje jätta (BuzzFoto)
Mõned laiema lõikega püksid võivad väga stiilse mulje jätta (BuzzFoto) Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com

Vale materjal

Mõni kampsun võib poes tõeliselt armas välja näha, ent kui tõmbad selle selga, siis muutub see kohe kraadi võrra inetumaks. Põhjuseks võib olla vale materjal. Mõni materjal ei muuda kuju ja jääb seljas samasugune nagu poes riidepuul, ent mõni «voolab» mööda keha. Kui üritad jonnaka materjaliga oma kehakurve varjata, siis vali parem mõni muu rõivaese.

Kampsun ja dressid on niivõrd erinevast materjalist tehtud, et koos jätavad need üsna pentsiku mulje (Mavrix)
Kampsun ja dressid on niivõrd erinevast materjalist tehtud, et koos jätavad need üsna pentsiku mulje (Mavrix) Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM

Valed proportsioonid

Viimastel aastatel on üsna populaarseks saanud kleidid, mille pihaosa on suhteliselt lai. Võiks ju arvata, et need ei näe seljas head välja, sest need ei rõhuta naise kaunist pihta, kuid see pole sugugi nii. Jah, keskosa on sellel kleidil üsna lai, ent sealt alt paistavad peenikesed jalad, mis tõestavad, et tegelikult pole sa ise midagi nii lai. Erineva lõikega riietega tasukski jälgida, et proportsioonid oleksid õigesti jaotatud. 

Rihanna armastab tähelepanu, ent selles riietuses on kõike liiga palju (BuzzFoto)
Rihanna armastab tähelepanu, ent selles riietuses on kõike liiga palju (BuzzFoto) Foto: Josiah Kamau/Josiah Kamau/BuzzFoto.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles