Pruutkleidi alla peidetud abieluõnne talisman

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunne end kütkestavalt body’s, mis aitab vormida su figuuri
Tunne end kütkestavalt body’s, mis aitab vormida su figuuri Foto: women'secret

Pulmapäev on iga pruudi jaoks unustamatu mälestus. Õhk on romantikast tulvil. Kaunis tseremoonia näitab pruuti ingellikus valguses. Pisidetailidele nagu kleidi alla peidetud pesu aitavad pruudil tunda end kütkestava kuningannaga.

Traditsioonide kohaselt peaks igal pruut abieluõnne talismanina kandma midagi uut, midagi vana, midagi laenatud ja midagi sinist. Takistuseks võib saada just sinise eseme kandmine ilma pruudi puhast üldilmet rikkumata. Siin tulebki mängu see, mis on riiete alla peidetud. Kleidi alla võiks traditsioonilise valge pesu asemel sobitada õhkõrna helesinise. Lisaks tasuks kindlasti mängida kangaste ja vormidega. Pitsid, läikiv satään, sukapaelad, body’d, korsetid – võimalused on lõputud.

Taevalik helesinine pitsist ja satiinist öösärk muudab sind pulmaöö jumalannaks
Taevalik helesinine pitsist ja satiinist öösärk muudab sind pulmaöö jumalannaks Foto: women'secret

Erinevalt päevasest etiketist on pruudil vaba voli otsustada, kuidas pulmaöö eriliseks muuta. Pruut peaks valima riietuse, mis rõhutaks tema iseloomu. See on võimalus abikaasa jalust rabada ja tõestada, et on abielludes võitnud endale jackpot’i.

Sensuaalne helesinine pitsist korsett koos sukatrippidega pruutkleidi alla lisab enesekindlust
Sensuaalne helesinine pitsist korsett koos sukatrippidega pruutkleidi alla lisab enesekindlust Foto: women'secret

Ööhämarusse toob vürtsi seksikas süsimust läbikumavast pitsist maani öösärk, mille alt kumab läbi napp figuuri rõhutav pesu. Hea valik on ka sensuaalsest satääni-pitsi kombinatsioonist paljastav valge pidžaama. Äkki muudab värske pruutpaari öö mänguliselt vallatuks hoopis helesinine korsett ja sukatrippidega? Valik on pruudi kätes!

Pitsist ja dekolteed rõhutavate paeltega rinnahoidja muudab sind vastupandamatuks
Pitsist ja dekolteed rõhutavate paeltega rinnahoidja muudab sind vastupandamatuks Foto: women'secret
Aluspüksid, mis rõhutavad su kaunist puusajoont
Aluspüksid, mis rõhutavad su kaunist puusajoont Foto: women'secret

Women’secreti pulmateemalise pesukollektsiooni «Here comes the bride» (tõlkes «Siit tuleb pruut») on disainitud pruutidele ja naistele, kes soovivad oma kallimat üllatada. Komplekteeri just endale sobiv komplekt pulmapäevaks: pesu, body või korsett sukatrippidega. Pulmaööks on valikus: läbikumavad hommikumantlid, pitsist ja läikivast satäänist öösärgid, paljastavad pidžaamad.

Kuningannale vääriline pitsist maani hommikumantel
Kuningannale vääriline pitsist maani hommikumantel Foto: women'secret

Iga pruut leiab enda jaoks women’secretist sobiva iseloomuga pesu: traditsioonilist valget pitspesu, romantilisi helesinised unelmaid ja musta värvi kirglike šedöövreid. 

Ka pidžaama võib mõjuda ülimalt seksikana
Ka pidžaama võib mõjuda ülimalt seksikana Foto: women'secret
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles