Ülestunnistused: lapsevanemaks olemise kõige naljakamad hetked

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Lapsed toovad ikka ellu lisaks unetutele öödele ja südamevalule ka armastust, rõõmu ja naeru. Twitteris jagasid hashtagiga #funnyparents (naljakad vanemad) inimesed oma kõige naljakamaid hetki, mis lastekasvatamisel ette on tulnud.

  1. Hetkel aitan ma oma pojal otsida šokolaadi, mille ma eile õhtul ära sõin.
  2. Mina: «Sa võid iga tähte nähes soovida.» Minu 5-aastane: «Milline on Surmatäht?»
  3. Mu 14-aastane tegi täna mu üle nalja, sest ma pidin minema tööle, aga neil oli koolist lumepüha. Ma vahetasin wifi-parooli ära.
  4. 5-aastane: «Issi, kas ma võin sulle saladuse öelda?» Mina: «Muidugi.» 5-aastane haarab mu näo ja sosistab: «Ma just kakasin ja ei pesnud oma käsi.
  5. Mina: «Head ööd, lapsed.» Lapsed: «Head ööd.» Mina: «Head ööd koletis, kes elab voodi all ja sööb lapsi.» Mu naine (läbi voodi alla pandud raadiosaatja): «HEAD ÖÖD.»
  6. Mina: «Siin mu suur tüdruk ongi!» 3-aastane: «Ma ei ole suur tüdruk!» Mina: «Siin mu väike tüdruk ongi.» 3-aastane: «Ma ei ole väike!» Mina: «Mis sa siis oled?» 3-aastane: «Draakon.»
  7. Mina: «Mida sa lasteaias täna õppisid?» 5-aastane: «Üks sõõrik aitaks mul meenutada.» Tuleb välja, et ta õppis altkäemaksu võtmist.
  8. Mitte kunagi – ja ma mõtlen seda tõsiselt – ei tohi vaadata silma lapsele, kes on magama jäämas. Nad tajuvad su rõõmu ja erutust ning katkestavad missiooni!
  9. Mu lemmikasi 5-aastasega koos uue filmi vaatamise juures on vist tõsiasi, et ma vaatan seda järgmised kolm kuud 17 korda päevas.
  10. Mina: «Meil juba on kolm tüdrukut. Mis sa arvad, kes uus beebi on?» 2-aastane tütar: «Kass.»
  11. Õpetasin just oma lastele maksusüsteemi ja sõin 38 protsenti nende jäätisest ära.
  12. Juhul, kui te ei teadnud, siis kõige valjemat häält maailmas teeb minu laps, kes avalikus tualetis hüüab mulle: «Kas sa kakad?!»
  13. 5-aastase poja vanemana suudan ma nimetada kõik dinosaurused ja ei ühtki oma kolleegi.
  14. Lapsehoidja (märgates, et 3-aastase särk on pahupidi seljas): «See on nii armas, et te lasete tal ise riietuda.» Mina: «Jah. Ta tegi seda ise.»
  15. Ma just ärkasin üles ja mu suus oli «Minu väikse poni» kabi. Lapsevanemaks olemine on kõige veidram pidu, millest ma iial olen osa võtnud.
  16. Mu pisipõnn ärkas üles, endast väljas, sest ta ei suutnud leida oma prille. Mis teda aga tõeliselt endast välja ajas, oli minu märkus, et ta ei kanna prille.
  17. Drive-through’s. 4-aastane: «Miks sa McDonald’sis ei tööta?» Mina: «Mul juba on töö.» Laps: «Ma soovin, et sa oleksid lahe.»
  18. 3-aastane nõudis, et ta saaks mind puhta pesu ärapanemisel aidata. Meil kulus ainult kuus tundi ja kümme minutit ning püksid käivad nüüdsest ilmselgelt sügavkülmas.
  19. Ühel päeval me otsustasime, et meil on kõrini kaua magamisest ja puhtas kodus ükskõik mille ükskõik millal tegemisest, seega saime me lapsed.
  20. Mina: «See on vana telefon.» 4-aastane: «Nagu 4S?» Mina: «Ei, nagu telefon, mis on juhtmega seina külge kinnitatud.» 4-aastane: «Ma ei mõista.»
  21. Tema: «Kõik meie laste snäkid on mahedad.» Mina: «Äge. Meie laps sööb kommi otse põrandalt.»
  22. Mina: «Ma tegin sealiha.» 3-aastane: «Mulle ei meeldi sealiha.» Mina: «See on kanaliha.» 3-aastane: «Ahjaa, selline kanaliha mulle meeldib.»
  23. Minu lemmikosa lapsevanemaks olemise juures on see, et minuga on alati keegi, kes ei ole veel mõistnud, et ma olen paljude vigadega inimene.

Allikad: Knowable, Imgur, Twitter

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles