Õõvastav video: mees püüab avalikult tüdruksõbra aluspükse alla rebida (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Cosmopolitan kirjutab LiveLeaksi kaudu avalikkuseni jõudnud videoklipist, mille vaatamine on kohutavalt häiriv, kuid juhib tähelepanu ääretult olulisele probleemile, millega miljonid naised peavad maailmas silmitsi seisma.

Häirivas videos on näha, kuidas noormees püüab avalikus kohas alla rebida oma tüdruksõbra aluspükse ning väidetavalt teeb ta seda, kuna sai teada tüdruku petmisest. Seda on kohutav vaadata, aga veel olulisem on meelde tuletada: selline käitumine ei ole normaalne ega aktsepteeritav.

Lähisuhtevägivalda on Eestis kogenud pooled 15-74-aastastest inimestest ning igal aastal kogeb oma suhtes vägivalda üks paar kümnest. Kaheksal-üheksal korral kümnest kogeb lähisuhtevägivalda just naine.

Kui sul on suhtes probleeme, olgu selleks sarnane avalik häbistamine, siis võta kindlasti ühendust vägivalda kogenud naiste abiliinil 1492.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles