Naine leidis pärast mehe surma kirja, mis on paljudel pisarad silma toonud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Imguri keskkonnas kogub populaarsust kiri, mille üks naine leidis pärast oma mehe surma. Õigemini ei saagi seda kirjaks nimetada, pigem on see sõnum, mille mees kirjutas naisele valmistatud töölaua alla.

Sõnum oli järgmine:

«Ma armastan sind, Becca. Pole vahet, mis päev parajasti on, ma loodan, et sul on kõik hästi. Jumal vastas tõesti mu palvetele, kui ta saatis sinu mu ellu. Ma tean, et need päevad on parimad mu elus ja ma olen õnnelik, et sina oled minuga. Ma pole kindel, kas sa seda kunagi näed, aga kui sa näed, siis tea, et ma armastan sind väga. Kui ma elus üldse midagi tahan, siis seda, et olla sinu vastu sama hea, nagu sina oled minu vastu. Kui ma suudan seda teha, siis ma olen maailma kõige õnnelikum mees. Ma armastan sind, ilus naine.»

Paari poeg Mason selgitas selle kirja tausta. Mason kirjutas, et tema isa suri 26. veebruaril 51-aastaselt. Ta oli selle sõnumi kirjutanud töölaua alla, mille ta ise naisele valmistas.

Foto sellest sõnumist on interneti vahendusel juba väga paljusid liigutanud ja Mason tänas kõiki nende toetuse eest ning kirjutas: «Ma loodan, et te armastate teineteist, et maailmas oleks rohkem rahu. Tehke kõik, et maailm oleks pärast teie lahkumist parem kui enne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles