Kuidas süüa greipi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kuigi greip on väga tervislik tsitruseline, on selle maitse üsna hapu ja paljud lapsed pelgavad seda süüa. Pista greip ahju ja sellest saab suurepärane magustoit.

Pure Wow õpetab, kuidas küpsetada ahjus greipi, mida söövad ka lapsed. Selleks läheb vaja vaid küpsetuspaberit, fooliumit, greipe ja pruuni suhkrut.

Pane ahi grillrežiimil kuumenema. Kata pann küpsetuspaberiga ja aseta selle peale lisaks kiht fooliumit. Lõika greibid pooleks ja säti pannile, koor allpool. Raputa lahtisele viljalihale pruuni suhkrut - maksimaalselt üks teelusikatäis greibile. Tõsta ahju ja grilli umbes viis minutit. 

Ahjukuumuses tuleb greibimahl lahti ja suhkur vilja peal karamellistub. Mahla ja suhkru koostoimel tekib mõnus magushapu maitse.

Kui greibid on valmis, võid neid serveerida tervelt koos lusikaga, või ka kuubikuteks lahti lõigatuna. Head isu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles