Kuulsused, kes on lapsendatud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe Foto: SCANPIX

Iga päev õpime me midagi uut oma lemmikstaaride kohta. Ent kõige suuremad üllatused võivad olla seotud nende juurtega. Marie Claire tõi välja 11 armastatud kuulsust, kes ei ole üles kasvanud oma bioloogiliste vanematega. 

Lauljanna Faith Hill

Hill, kes on tuntud laulja ja laulukirjutajana, adopteeriti siis, kui ta oli alles pisike beebi. Ta kasvas üles Mississippi osariigis ja tal on kaks vanemat venda. Hill astus lauljana üles esmakordselt kohalikus kirikus, mille kogudusse tema pere kuulus. Ülejäänud on juba ajalugu.

Seltskonnastaar Nicole Richie

Nicole kasvas California osariigis kuulsa laulja Lionel Richie peres. Erinevatel andmetel olid Nicole'i pärisvanemad Richie'de perekonna tuttavad, tema bioloogiline isa kuulus väidetavalt kunagi ka Lionel Richie bändi, ent perekond pole ise seda infot kinnitanud. Nicole adopteeriti 9-aastaselt ja tema ristiisa oli Michael Jackson.

Lionel ja Nicole Richie (AFP)
Lionel ja Nicole Richie (AFP) Foto: Ethan Miller/AFP

Näitlejanna Kristin Chenoweth

Chenoweth oli kõigest viiepäevane, kui ta lapsendati uude perre. Ta kasvas üles Oklahoma osariigis. Chenoweth, kes on tuntud laulja ja näitlejana, alustas esinemistega juba üsna varakult ja laulis kirikus veel enne keskkooliealiseks saamist.

Reuters
Reuters Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS

Näitlejanna ja seksisümbol Marilyn Monroe

Monroe ema polnud abielus ja peagi pärast sündi sattus tüdrukutirts kasuperre. 11-aastaselt elas ta perekonnatuttava Grace McKee Goddardi juures ja lõpuks sai Goddardist Monroe eestkostja. Monroe abiellus 16-aastaselt, et pääseda välja kasuperede süsteemist.

The Image Works
The Image Works Foto: /

Näitlejanna Jenna Ushkowitz

Seriaalist «Glee» tuntud Uskhowitz sündis Põhja-Koreas ja ta adopteeriti kolmekuuselt. Ta kasvas üles New Yorgi osariigis ja tal on üks vanem vend. 

AP
AP Foto: Jordan Strauss/AP

Näitleja ja laulja Jamie Foxx

Foxxi vanemad lahutasid, kui poiss oli kõigest seitsmekuune, pärast mida otsustas ta emapoolne vanaema Foxxi lapsendada. Ta kasvas üles Texase osariigis ja alustas laulmist kirikukooris.

Jamie Foxx tütre Corinne'iga (AP)
Jamie Foxx tütre Corinne'iga (AP) Foto: John Salangsang/AP

Lauljanna Debbie Harry

Bändi Blondie solist Debbie Harry adopteeriti kolmekuuselt. Ka tema alustas laulmist kirikukooris.

Näitleja Ray Liotta

Liotta adopteeriti kuuekuuselt ja ta kasvas üles New Jersey osariigis. Tal on üks õde, Linda, kes on samuti lapsendatud.

SIPA
SIPA Foto: MIGUEL CORDOBA/SIPA/MIGUEL CORDOBA/SIPA

Laulja Sarah McLachlan

McLachlan lapsendati väga noorelt ja ta kasvas üles Kanadas. Ta käis lapsepõlves laulmis- ja kitarritundides ning juba 17-aastaselt sõlmis esimese lepingu plaadifirmaga. Kuigi see leping hiljem tühistati, sai McLachlanist kuulus laulja.

Näitlejanna Melissa Gilbert

Gilbert on ennekõike tuntud seriaalist «Väike maja preerias». Gilbert lapsendati väga noorelt ja ta kasvas üles peres, mis tegutses meelelahutusäris. Mõlemad tema vanemad olid näitlejad, seega pole mingi ime, et Gilbertist sai lapsstaar juba 10-aastaselt.

Reuters
Reuters Foto: GUS RUELAS/REUTERS

Näitlejanna Frances McDormand

McDormand sündis Chicagos ja ta lapsendati väga noorelt. Ta alustas näitlejateed Pennsylvanias, kus ta lõpetas keskkooli ja sealt läks ta edasi õppima Yale'i draamakooli.

Reuters
Reuters Foto: MIKE BLAKE/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles