Saadame kümme lugejat filmi «Armastus ja teised uimastid» esilinastusele

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Armastus ja teised uimastid» kinodes alates 14. jaanuarist.
«Armastus ja teised uimastid» kinodes alates 14. jaanuarist. Foto: Solaris Kino

Armununa on vahel emotsioonid nii laes ja õnne tundub olevat nii palju, et jalad ei puutu maad, on öelnud psühholoog Edith Herkel. Milliseid meeletusi oled Sina armununa või suurest armastusest teinud?

Kõigi vastajate vahel loosisime välja kümme õnnelikku, kes saavad koos kaaslasega minna filmi «Armastus ja teised uimastid» esilinastusele neljapäeval, 13. jaanuaril algusega kell 19.30 Solaris Kinos Tallinnas.

Võitjad on:

Merle Soots,
Maia Ignatenko,
Kertu Vill,
Katrin Tarkin,
Sanna Kartau,
Silve Grabbi,
Ricardo Barreto (FB),
Tiia Traks,
Silja Vurma ja
Merle Leipalu.

Kinopiletid kahele saab Solaris Kino kassast kätte dokumendi alusel hiljemalt neljapäevast. Film algab neljapäeval kell 19.30. Võtame võitjatega ühendust!

Loe lugejate meeletuid lugusid siit!

«Armastus ja teised uimastid» on romantiline draamakomöödia, mille aluseks on Jamie Reidy menukas mälestusteraamat «Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman». Peaosades mängivad võluv Anne Hathaway Maggie'na ja Jake Gyllenhaal Jamie'na.

Maggie on lummav vaba hing, kes ei lase mitte kellelgi end enda külge siduda. Kuni ta kohtub sarnase Jamie’ga, kelle järeleandmatus ja sarm teenivad teda hästi nii suhetes naissooga kui ka ravimimüügi kõrilõikajalikus maailmas. Maggie ja Jamie kiirelt areneva suhte käigus tabab mõlemat üllatusena avastus, et neid mõjutab kõigist uimastitest tugevaim: armastus.

Filmi kodulehekülg: www.loveandotherdrugsthemovie.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles