Maarja Jakobson: kallid kreemid on head, aga ega nad imet tee

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Jakobson.
Maarja Jakobson. Foto: SCANPIX

Näitleja Maarja Jakobson (33) ütles ajakirjale Tervis Pluss, et kallid kreemid on head, aga ega nad imet tee - tema ise kasutab looduslikku kosmeetikat ning palju asju teeb ise.
 

«Muidugi saad endale kõvasti liiga teha söögi, joogi ja suitsetamisega. Kui aga enam-vähem piiri pead, peaks keha ikka üsna kaua vastu pidama,» märkis Maarja.

Kui varem käis ta väga palju jalgsi, siis nüüd teeb näiteks poeskäigud ikka autoga, kuna jalgrattal ei tunne ta end Eesti liikluses turvaliselt.

Kehalisest koormusest, mida Maarjale pakub kahe lapsega - 2-aastase Johannese ja 2-kuuse Lukasega - toimetamine, piisab talle aga sedavõrd, et spetsiaalselt enda vormishoidmiseks ei tee sihvakas sale naine praegu suurt midagi.

Kooli ajal käis ta küll tantsutundides ja hiljem aeroobikas, samuti on ta harrastanud joogat ja õppinud Maret Mursa juures Alexanderi tehnikat, millest oli suur abi sünnitusel ja raseduse ajal - seljavalud kadusid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles