Uus auhinnamäng: Postimehe ja Rocca Al Mare keskuse koolilõpp!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rocca al Mare

Koolilõpp on kohe ukse ees ning selle tähistamiseks sobib hästi üks auhinnamäng! Kutsume teid kõik üles jagama meiega oma koolilõpupilte, nii uusi kui vanu, nii viisakaid kui pidusemaid! Saatke foto aadressil naine@postimees.ee, märkige ära, mis kooli te mis aastal lõpetasite ning võite võita 50eurose kinkekaardi!

Toimetus valib välja kolm parimat fotot, neist ühele kingime koostöös Rocca Al Mare keskusega 50eurose kinkekaardi ning teistele anname kingituseks kaks 20eurost kinkekaarti. Pilte ootame 15. maini ja võitja selgub 16. mail, järgmisel esmaspäeval.

Pane ka tähele! Sel nädalal on veel võimalus kõikidel 9. ja 12. klassi lõpetajatel jagada oma meeleolukat klassipilti Rocca al Mare Facebooki-rakenduses «Parim koolilõpp». Iga võiduklassi liige saab 200 väärtuses lõpuaktuse rõivaid stilist Liisi Eesmaa konsultatsiooniga ja Lux Expressilt koolilõpureisi bussipiletid.

Vaata rohkem infot auhinnamängu kohta siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles