Celine Dion saab kaksikutega hakkama ilma lapsehoidja abita

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Celine Dion
Celine Dion Foto: SCANPIX

Lauljatar Celine Dion on otsustanud oktoobris sündinud kaksikutest poegade üleskasvatamisega hakkama saada ilma lapsehoidja abita, vahendab Express.co.uk.

Celine Dion (42) on juba 9-aastase poja Rene-Charlesi ema, kaksikud pojad sündisid pärast pikka viljakusravi. Kuigi Dion tunnistab, et beebidega tegelemine väsitab väga, on ta abi küsimise osas järeleandmatu.

Alla kolmekuuste kaksikute ema ütles Prantsuse ajakirjale Gala: «Ma ei saanud neid lapsi selleks, et nende eest mitte hoolitseda, vaid et anda endast 200 - 300 protsenti endast. Ma vahetan nende mähkmeid ja toidan rinnaga ja see on midagi, kus keegi teine mind asendada ei saa.»

Ta lisas, et laste eest hoolitsemine on küll väsitav, ent samas pakub see suurt rõõmu. Tema hakkamasaamise saladuseks on, et elab ühe päeva korraga. Ehkki lauljatar on kategooriliselt lapsehoidja vastu, on ta tänulikult vastu võtnud oma ema ja õe abi koduses majapidamises, süüa tehes ja vajalikke oste sooritades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles