Kaubamaja auhinnamäng: osale ja võida stiilne karahvin!

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Solo karahvin vardaga.
Eva Solo karahvin vardaga. Foto: Kaubamaja

Kaubamaja Kodu- ja Toidumaailmas on parajasti käimas kampaania «Ilusat isu!» ja seoses sellega ootame teie nõuandeid, kuidas kodus teha parimat maitsevett. Parimat nippi premeerib Kaubamaja stiilse karahviniga.

Kirjuta meile, millega sina vett maitsestad. Kas lisad veele maasikaid või piparmündilehti? Pigistad veepudelisse sidrunit või veidike laimi? Pane oma parimad soovitused kirja ja saada aadressil naine@postimees.ee. Kirju ootame kuni 15. maini (k.a.).

Parimate nippide saatja saab auhinnaks Eva Solo disainitud vardaga karahvini, mis on ideaalne just maitsevee tegemiseks. Kaubamaja on välja pannud ka lohutusauhinna, milleks on Lurchi köögitarvikute komplekt.

Kampaania «Ilusat isu!» toob sinuni värsked kodutrendid ja uued maitsed, mille leiad Kaubamaja Kodu- ja Toidumaailmast. Iga päev ootavad sind mõlemas maailmas ja Kaubamaja e-poes suurepärased pakkumised. Esmakordselt on Tartu Kaubamaja aatriumis avatud ka Gurmeeturg.

Kindlasti tasub minna ka Kaubamajja kohale, sest Tallinna Kaubamaja Kodumaailma köögis ootavad sind vahvad kokad põnevatest restoranidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles