Kuidas juua rohkem vett ja mitte joosta tualeti vahet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Vee joomine on üks kõige lihtsamaid ja peamisi asju, mida tuleks oma tervise huvides teha, kuid suurem osa inimestest ei tarbi siiani piisavalt vedelikke.

Need, kes harjutavad end rohkem vett jooma, kogevad ruttu, et sellega kaasneb üks tüütu mure. Mida rohkem vett juua, seda sagedamini tuleb külastada tualetti, mis sest, et päevatoimingud seda alati ei soosi. 

Piisava vee joomine hoiab tervist, teeb naha klaarimaks, tõstab tuju, aitab ennetada peavalusid, hoiab mõtte selge ja palju muudki. Kõiki neid hüvesid arvesse võttes tasub veejoomine ikkagi ära, sest kehale on see hädavajalik. Spoon University toob välja mooduseid, kuidas urineerimist vähendada.

Väldi diureetikume

Kõige rohkem viivad vett kehast välja alkohol ja kohv, aga ka tee, šokolaad ja limonaadid. Kuigi paljude lemmikud, on need ained nii diureetikumid kui stimulandid, mis tähendab, et neid tarbides suureneb veelgi tunne, et nüüd tuleb kohe pissile joosta.

Treeni oma vaagnapõhjalihaseid

Toonuses vaagnapõhjalihased ja korsetilihased aitavad vältida olukorda, kus sa võid sõna otseses mõttes püksi pissida. Kuigi Kegeli harjutused ning alakeha treenimine ei aita vähendada urineerimisvajadust, on see vajalik neile, kel on probleeme pidamatusega.

Kujunda veejoomisest igapäevane harjumus

Vastupidiselt levinud arvamusele ei olemas sellist asja nagu liiga väike põis. Põis on teatud mõttes nagu õhupall ja võib nii paisuda kui kokku tõmbuda. Kui sa harjud rohkem jooma, harjub ka organism sellega ära. Esialgu põhjustab sagedasem veejoomine ka sagedat urineerimist.

Õnneks on tüütu tualeti vahet käimine vedelike tarbimise suurendamise juures mööduv etapp ja muutub ajapikku märkamatuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles