Karolin Kuusik: viis viga, mida kooli lõpetavad neiud vältima peaksid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Koolilõpuhooaeg on algamas ning paljud neiud teevad selleks juba eksamite kõrval hoogsalt ettevalmistusi lõpuaktuseks. Stilist Karolin Kuusik tõi välja viis viga, mida kõik kooli lõpetavad neiud iga hinna eest vältima peaksid.

Kristiine Keskus korraldab veel selle nädala lõpuni kestva koolilõpukonkursi «Sinu Moodi Koolilõpp», mis annab keskkoolinoortele võimaluse lüüa kaasa moemaailmas, luues ise koolilõpu look-booki. Siin on konkursi žürii tööd juhtiva stilisti Karolin Kuusiku nõuanded.

  1. Liiga kõrged kontsad

«Isegi kui oled enda arvates kontsaproff, ei ole pisut puisel sammul kogu kooli ees diplomi järele taarumine äge. Pluss veel need katkised jalad päeva lõpuks,» nendib Kuusik.

  1. Liialt tugev meik

Mitmed neiud püüavad saavutada tugeva meigiga muljet, nagu nad oleksid oma tegelikust vanusest küpsemad. Stilisti sõnul on see aga suur viga. «Isegi praeguses eas ei tee vanem välja nägemine sulle head – kümne aasta pärast lõpuaktuse pilte vaadates nõustud sajaprotsendiliselt,» ütleb ta.

  1. Nähtavad sukapüksid

Karolin Kuusiku kinnitusel peavad lõpuaktusel neidude jalad välja nägema loomulikud ja värsked. «Kui on aru saada, et kannad sukapükse, siis võta need kohe jalast!» ütleb Kuusik ning tõdeb samas: «Paljad sääred vajavad muidugi hoolitsust – raseerimist, kreemitamist ja võibolla isegi veidi kehameiki.»

  1. Oma stiilist või mugavustsoonist liiga kaugele sattumine

Kuigi paljud noored preilid suhtuvad lõpuaktusesse kui omamoodi muutumismängu, siis tegelikkuses võib loomuomasest kauge outfit tekitada ebamugavust nii kandjas kui ka sõprades-pereliikmetes. Karolin Kuusik soovitab oma stiilist väljumisest loobuda: «See paistab välja – isegi, kui püüad pilkupüüdvast riietusest üle olla. Kaugele.»

  1. Annad juuksurile, keda esimest korda elus näed, liiga suure vabaduse

«Kui lähed «pimekohtingule» juuksurisalongi, võta kaasa pilt soengust, mida soovid. Häid variante selleks leiad punase vaiba soengute või moešõude lavataguse ilu piltide hulgast, aga ära jumala eest guugelda märksõna prom hair,» hoiatab tuntud stilist eriliselt hirmsate soengute eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles