Kuulikindlaid stiilinippe naistele, kes kannavad prille

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punased huuled sobivad prillidega nagu valatult.
Punased huuled sobivad prillidega nagu valatult. Foto: Vida Press

Oli aegu, kui prillikandjaid peeti pigem nohiklikeks kui stiilseteks, mistõttu on paljud naised eelistanud prillide asemel läätsede kandmist. Vanemaks saades muutub aga elustiil kiiremaks ja prillide ninale asetamine ei võta palju aega. Pealegi on tänapäeval prillid nii ilusad, et teevad kandja hoopis kenamaks. 

Kuna prillid on siiski märgatav aksessuaar, tasub nende kandmisel järgida mõnd stiilireeglit, et enda ehtimisega mitte liiale minna. Pure Wow nimetab detaile, mis prillikandja võiks omale kõrva taha panna.

Kanna väiksemaid kõrvarõngaid (aga ära jäta neid ka kandmata). Pikad, rippuvad ja värvilised statement-kõrvarõngad hakkavad prillidega võistlema ja röövivad näolt kogu tähelepanu. Eelista elegantseid ja hapraid kõrvarõngaid, mis lisavad sära, aga ei ole liiga võimukad. Näita, et prillid on sinu jaoks kui eesmärgipärane aksessuaar, mitte juhuslik valik. Säravad väikesed kõrvarõngad sobivad nende kõrvale kõige paremini.

Koordineeri ehete metalle oma prillide värviga. Mõnikord annab erinevate elementide kokkumiksimine kokku väga laheda ja isikupärase stiili, kuid prillide puhul tasub suhtuda värvitoonide erinevustesse suurema ettevaatlikkusega. Näiteks, kui su prillid on pruunid või pruunikirjud, eelista kuldseid ehteid. Kui prilliraam on hõbedane või külmemat tooni, eelista hõbedasi või kivist ehteid. Musta prilliraami juurde sobivad seevastu pea kõik ehted. 

Ära kanna väga palju ehteid. Kui paned prillid ette, siis pea teiste aksessuaaridega piiri. Näiteks jäta pähe panemata kübar, mis kataks pool su nägu või loobu juukseehetest. Peakatetest eelista väiksemaid mütse ja kübaraid, mis ei vaju näole ja kinnita juuksed minimalistlikke vahenditega. See nipp muide kehtib nii tavaliste prillide kui päikeseprillide puhul.

Kanna veidi viisakamaid riideid. Kui prillikandja kannab retuuse ja selle peal hiigelsuurt kampsunit, näeb ta paraku välja nagu tudeng, kes õpib ühikas oma lõpueksamiteks. Kontoris ei jää sellisest riietusest muljet, et tegu oleks eduka ja professionaalse töötajaga. Tööriietuses võiks olla vähemalt üks pisut pidulikum element - kas kehasse jakk, teravama ninaga kingad või midagi muud, mis jätab nooblima mulje.

Loobu mustast lainerist ja tumedast silmameigist. Proovi pigem sinist lainerit ja heledamat silmavärvi. Mustad lainerijooned võivad prillide all suurendatult tunduda liiga karmid. Seevastu sinine lainer toob sama hästi silmad esile, aga teeb ka silmavalged eredamaks. Katseta, kuidas sobib selle kõrvale roosakas-kuldne lauvärv ja sa võid üllatuda.

Kasuta peitepulka strateegiliselt. Keskendu põhjalikumalt nendele kohtadele, kus raam on nahale kõige lähemal - silmaalused, põsed ja nina ümbrus. Kreemja peitepulga asemel tasub eelistada vedelat peitepulka, sest kreem läheb kergemini laiali. 

Huuli värvi julgemalt. Huulte värvimisel võid tunda end vabalt, sest ere värv aitab imehästi tasakaalustada tugevat prilliraami. Kui sulle ei meeldi tugevad värvid, siis piisab ka nahavärvi nude-toonist, kuid täiesti värvimata jätmine võib jätta lohaka mulje. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles