Kuulus näitlejanna läheb taas sünnitusjärgse depressiooni tõttu ravile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Panettiere.
Hayden Panettiere. Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna Hayden Panettiere pole varjanud seda, et pärast sünnitust kimbutas teda depressioon. Seitse kuud tagasi läks näitlejanna esimest korda depressiooni tõttu ravile, kuid hiljuti andis ta teada, et läheb taas ravile.

«Sünnitusjärgne depressioon on mõjutanud igat osa mu elust. Selle asemel, et ebatervete moodustega toime tulla, olen otsustanud oma tervisele ja elule holistilisest küljest vaadata. Soovige mulle edu!» kirjutas õbluke näitlejanna Twitteris.

Selle aasta jaanuaris andis naine intervjuu ajakirjale People ja tunnistas, et kui ta esimest korda avalikult rääkis sellest, et tal on sünnitusjärgne depressioon, siis see polnud ette planeeritud. «Me rääkisime sellest natuke, aga see arenes edasi vestluseks ja mõtlesin, et miks ma peaksin seda varjama või seda häbenema,» meenutas naine. «Varjamine ja valetamine võivad minna kalliks maksma. Ma olen 26. Ma olen ema. Ma ei pea kartma seda, mida teised võivad mõelda.»

Ta on rääkinud ka sellest, et paljud inimesed ei mõista vaimse tervise häireid ja ütlevad lihtsalt, et need, kes selle all kannatavad, peaksid end kokku võtma. «Neil pole aimugi, millest nad räägivad. Kui te arvate, et ükski ema tahab neid tundeid oma lapse vastu tunda, siis olete segased. See on üks hirmutavamaid asi, mida üldse kogeda,» rääkis ta avameelselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles