Just selles vanuses tunnevad naised end kõige seksikamana

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Paljud meist võivad 30. eluaastale lähenedes tunda end ebakindlalt, kuna miskipärast tundub lähenevat «parim enne» kuupäev. Muidugi on tegemist rumalusega ning nüüd tõestab seda ka uus uuring.

Suurbritannias räägiti 2000 naisega ning leiti, et naised tunnevad end just 30ndates märkimisväärselt enesekindlamana kui aastakümme nooremalt, vahendab Daily Mail. 64 protsenti naistest ütlesid, et tunnevad end atraktiivse ja ligitõmbavana ning pidasid põhjuseks just enesekindlust, mis on tulnud eaga. 34 protsenti arvas põhjuseks olevat head suhet.

30ndates naistest 26 protsenti tõdes, et on ka magamistoas julgemad ning üks kümnest tunnistas: just 30ndates on seksiisu suurenenud. Uuringu tellinud House of Frasier kõneisik rõõmustas, et naised tunnevad end igas vanuses seksikana. «Sellegipoolest on huvitav, et just vanus 34 on see, mil me näikse end kõige paremini tundvat,» sõnas ta. «Moodne naine ei vaja meest, et end hästi tunda ning nad tunnevad end hoopis enesekindlamalt, kui neid ümbritsevad edukad naised.»

Mis paneb naisi end aga seksikana tundma? 84 protsenti vastanutest usub, et oluline on tunda end oma kehas hästi, hoolimata sellest, milline sa välja näed. 75 protsenti pidas oluliseks ka tunnet, et elu on kontrolli all – välimus ei puutugi nii konkreetselt asjasse.

Küll aga on paljude naiste jaoks olemas «seksikana tundmise päästikud» ning nende hulka kuulub teadmine, et keegi peab sind seksikaks (52 protsenti), partneri tehtud kompliment (46 protsenti), uued riided (38 protsenti), seksika pesu ostmine (37 protsenti), kaalukaotus (36 protsenti), kompliment võõralt (36 protsenti) ja uus soeng (32 protsenti). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles