Liigutav lugu: naine imetas tänavale jäetud nälgivat imikut

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal leiti Hiinas Shenyangi linnas tänavalt beebi, kelle ema oli hüljanud ja kes nuttis südantlõhestavalt. Õnneks juhtus sealt mööduma 26-aastane naisterahvas, kes pakkus, et võib lapsele rinda anda. 

Beebi oli pandud papist kasti ja jäetud tänavale. Kasti leidis üks läheduses töötav naine, kes esialgu arvas, et tegemist on lihtsalt prügiga. Ent kui ta kuulus kasti seest lapse nuttu, otsustas ta asja lähemalt uurida, vahendab Daily Mail. 

Väike tüdrukutirts oli pakitud roosa paksu teki sisse, tema kõrval oli umbes pool pakki piima ja 100 jüaani (umbes 13 eurot). Tundus, et beebil polnud midagi viga peale selle, et ta oli näljane. Hiina uudisteportaalide andmetel oli beebi kõigest paaripäevane.

Pealtnägijad said kiirelt aru, et lapsel on kõht tühi ja hakati otsima võimalust, kuidas talle vett või midagigi joogiks pakkuda. Sealt juhtus mööduma üks noor naine, kes oli ise värskelt emaks saanud. Ta võttis beebi õrnalt sülle, istus temaga koos maha ja toitis last rinnaga.

Kui politsei sündmuskohale jõudis, leidsid nad eest noore ema, kes last toitis ja nägid, kuidas möödakäijad poetasid lapsele teki vahele raha. Sotsiaalhoolekande töötajad andsid mõni aeg hiljem teada, et tõenäoliselt on sel beebil ajuhalvatus ja veel mõned terviseprobleemid, mis vajavad tähelepanu. Beebi on hetkel sotsiaaltöötajate hoole all ja juhtumit uurib politsei.

Antud lugu on internetis paljude tähelepanu pälvinud. Last imetanud naist on väga palju kiidetud ja lausa nimetatud «kõige kaunimaks emaks».  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles