Vaata pilte: ZERO° esitles värsket kevadmoodi

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti moedisaini showroom ZERO° tutvustas värsket kevadmoodi. Sel kevadel on erilise tähelepanu all mugavus, garderoobi mänguline kasutamine ja erinevate stiilide kombineerimine. 

Moes on kõik, mis õhkab värskusest ja naiselikkusest ning kõlab kokku stiilsete ketside, baleriinade või sandaalidega.

Värvidest võtavad võimust kevadised pastelsed toonid nagu helesinine, värske virsik ja roosa.

Foto: Erlend Štaub

Mugavus ja oversized on moes! Helgetes toonides skandinaavialiku hõnguga komplekti muudab eriliseks oversized vest, mida saad vajadusel pealt ära visata. Lisades kontsakingad ja ehted võid otse töölt ka peole minna.

Foto: Erlend Štaub

Sel kevadel valitsevad kleidimaailmas naiselikud lõiked, õhulisus ja mugavad kangad. Värvigammas on mõnusalt värsked värvid nagu mahlane virsikutoon, pastelsed roosa ja helesinine.

Foto: Erlend Štaub

Naine, kes ei tunne end mugavalt kleiti või seelikut kandes, saab katsetada omanäolise urbanistliku stiiliga. Erinevate kihtide, materjalide ja värvidega mängides saad luua põneva ja stiilselt lohaka ilme.

Foto: Erlend Štaub

Neutraalsetes toonides tagasihoidliku komplekti saad hetkega eriliseks muuta silmapaistva detailiga, olgu selleks siis statement-ehe, mõni aksessuaar või säravkuldne nahktagi. Tähelepanu on garanteeritud!

Foto: Erlend Štaub

Sel kevadel naudi tähelepanu, mängi piiridega ja lisa värskust värvidega. Ära karda kriitvalge ja roosa kombinatsioone, efektseid ehteid ning erilisi detaile.

Foto: Erlend Štaub

Eesti tippmoedisainerite looming ühes komplektis, moodustab elegantse ja täiusliku ilme. Katseta julgelt naiselike kleitide kombineerimist ka ketsidega ning seo kuumal kevadpäeval pähe efektne sall.

Foto: Erlend Štaub

Stiilne komplekt tegusale ja liikuvale naisele. Vii pliiatsseelik kontorist välja ja kombineeri see mugava topi ning ketsidega, moodustades lihtsa, kuid silmapaistva outfiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles