Kolm partneritüüpi, kes imevad su energiast tühjaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Armumine on võimas ja vägev, kuid alati ei suuda me valida endale parimat partnerit. Ka võime emotsioonihetkedel olla pimedad inimese vigade suhtes, kuid suhte edenedes võivad need välja tulla.

Õnneks on aga enamiku suhtemürgitajate puhul olemas ohumärgid, mida märgates võid kurnavat liitu vältida. Higher Perspective on reastanud kolm inimtüüpi, kellega koos olles on tõenäoline, et nad imevad sind energiast tühjaks.

1. Diktaatorid. On suurim ohumärk, kui su partner tahab kontrollida iga sinu eluaspekti. Diktaatorid panevad sind end halvasti tundma, kui sa ei täida nende käske, kui sa näiliselt eksid või kui sa teed midagi, mis neile meele järele pole. Kui sa end sellisest suhtest avastad, on parim võimalikult kiiresti jalga lasta.

2. Draamakuningad ja –kuningannad. Need on inimesed, kes elavad tähelepanu nimel ja nad peavad saama seda kohe praegu. Selle nimel ei kohku nad millegi eest tagasi: nad valetavad, keeravad väikesed arusaamatused suurteks tülideks, paisutavad kõik eluaspektid proportsioonidest välja.

3. Nartsissistid. Neil puudub empaatiavõime või jagub seda ümbritsevate jaoks väga vähe. Nad hoolivad ainult iseendast, ei palu kunagi tehtud vigade pärast vabandust, eeldavad, et sa ülistad neid hoolimata kõigest ning kui keegi julgeb öelda, et nad on halvasti käitunud, suudavad nad olukorra ümber pöörata, nii et näiliselt on süüdi keegi teine. Tegemist on äärmiselt mürgiste inimestega ja selline on tõenäoliselt ka nende intiimsuhe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles