Saate «Kergem ja õnnelikum-4» finaal toob ekraanile ebatavalised inimvõimed (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Fomina
Julia Fomina Foto: PBK

Laupäeval, 21 mail, toimub sündmus, mida PBK vaatajad on oodanud juba neli kuud: see on kõige kaalukama projekti «Kergem ja õnnelikum-4» suurejooneline finaal. Vaatajad näevad mitte ainult finaliste, vaid ka neid, kes jätkasid kaalu langetamist juba pärast saatest lahkumist. 

Saate osalejate imestusväärsed muutumised panevad uskuma imesid. Samuti paljastatakse selle hooaja peamine intriig: saadakse teada, kes osalejatest langetas kõige rohkem kaalu ja keda nimetatakse saate neljanda hooaja võitjaks.

Nelja kuu jooksul tegid saates osalejad võimatut. Nende peamiseks sooviks oli muuta totaalselt oma elu, ja nüüd, peale seitsetteist pingelist nädalat, jõudis kätte finaal. Viimase nädala kaalumiste koondandmete põhjal pääsesid finaali kaks osalejat: Julia Fomina ja Oleg Sitšak. Kolmas finaalis osaleja valiti aga televaatajate poolt.

Natalja Solodkaja. Foto:
Natalja Solodkaja. Foto: Foto: PBK

Lisaks finalistidele ei andnud alla ka lahingu käigus telesaatest lahkunud osalejad. Nende hulgas, kes jätkasid kaalu langetamist pärast saatest lahkumist oma kodus, saavutati samuti fantastilisi tulemusi.

Kõige noorem projektis osaleja on 17-aastane Tatjana, tema kehakaal telesaate alguses oli 124 kg. Isegi pärast saatest lahkumist jätkus tema kaalulangus. Seda, kuidas tal see õnnestus, saame teada juba reedeses finaalsaates.

Kõige raskem oli saates osalemine Nataljal, kelle algne kehakaal oli 198 kg, olles läbi kõigi saate hooaegade raskeima kehakaaluga naisterahvas. Vaprus, tahtejõud ja hasart aitasid tal üle saada oma probleemidest ja teha esimesed sammud ideaali poole. Kui palju õnnestus Nataljal kaalu langetada, saame teada saate finaalis.

Seregi Chopik. Foto:
Seregi Chopik. Foto: Foto: PBK

Hooaja kõige raskem meessoost osaleja on Sergei. Enne projekti algus sai ta vaevu käia, kaaludes 199 kg. Sergei tulemus on tõeliselt inspireeriv, kuna ta suutis kaalust alla võtta 88 kg! 

Kuidas näevad välja saates kaalust alla võtnud osalejad? Finaalis astuvad nad kõik lavale, läbivad kaalumise protseduuri ja räägivad oma edust. Sellest saab tõeline inimvõimete triumf.

«Kergem ja õnnelikum» on Ukraina versioon ameerika tõsielusarjast «The Biggest Loser». Projektis osalejad suunavad kogu oma jõu sellele, et kaotada kaalu ja võita rahaline peaauhind.

Vaadake saate «Kergem ja õnnelikum-4» finaali laupäeval kell 19:00 PBK kanalil eestikeelsete subtiitritega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles