Tulikuum! Seksikas pluss-suuruses modell Joe Jonase uues muusikavideos

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Graham ja Joe Jonas
Ashley Graham ja Joe Jonas Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Meie kõigi lemmikmodell Ashley Graham jätkab oma vallutusi. Joe Jonase bänd DNCE avaldas äsja oma uue muusikavideo «Toothbrush», kus särab Joe armuleegi rollis just Ashley.

Video on märgiline, kuna kurvikad naised ei ole just sageli esileedid ning loomulikult on ka fännid selle ära tabanud. Nad ei ole kiitusega kitsid.

«Aitäh, Joe Jonas,» kirjutas Facebookis fänn nimega Carissa. «On suur asi, kui keegi kurvidega naist seksikaks ja ilusaks peab. Ma tean, et see on ainult muusikavideo, aga see on samm õiges suunas, et kõik oleksid kehapositiivsed.»

Fänn nimega Rosy märkis üllatunult, et erinevalt kõikidest teistest muusikavideotest polegi selle staar kõhn modell. «Kas te ikka ka kõik nägite seda?» küsis ta retooriliselt.

Kõige paremini võttis aga asja kokku ilmselt fänn nimega Nacha: «Ta on nii tõeline! Ta esindab tõelisi naisi. Aitäh, Joe!»

Vaata kuuma muusikavideot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles