Vältimatu suvetrend: lilleline maailm sinu kleidil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Naised ja lilled sobivad omavahel kokku. Lill on näiliselt õrn, kuid palju sordid on väga vastupidavad ja sitked. Nii ka naistega. Naiselikkuse ja õrnuse katteloori all on tihtilugu peidus tugev ja jõuline hing. Osta.ee blogi kirjutab sellest, kuidas suvele lillelises kleidis vastu astuda.

Lillelised kleidid, olgu seda kaunistamas roos, tulp, sireliõis või mõni muu tundmatu

Ostukeskkondades leidub tõeliselt soodsaid pärleid!
Foto: Osta.ee
Ostukeskkondades leidub tõeliselt soodsaid pärleid! Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

õiepuhmas, on igal kevadel ikka ja jälle tänavamoes tagasi, samuti on ajakirjades kokku sobitatud lillelised komplektid ja ka ostukeskkondades on lilleliste rõivaste küllus. See on sama kindel kui see, et raagus okstel tulevad jälle pungad ja nad puhkevad õide. Niisamuti ihkab naise hing igal kevadel õide puhkeda. Ja mis aitakse sellele veel paremini kaasa, kui katta ennast üleni  õitemerega?

Pikk suvine kleit Tiina Talumehelt
Foto: Osta.ee
Pikk suvine kleit Tiina Talumehelt Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

Igaühel meist on oma salamaailm, kuhu hirmude korral peitu pugeda. Minul oli väiksena selleks vanaema tagaaed. Vanaema jumaldas roose ja nii oli tema tagumine aed pungil kõikvõimalikest erinevatest roosisortidest. Selles tagumises hoovis oli mingi sõnuseletamatu rahu ja vaikus. Seal oli turvaline ja hea. Nüüd suurena, kui tekib mingi situatsioon, mis tekitab hirmu või ärevust (nt. esinemine või hambaarst…jaa, ma ikka kardan hambaarsti, olgugi, et hambad on korras ja haiget üldjuhul ei tehta), siis panen silmad kinni ja kujutan ennast vanaema roosiaeda. Rõõmsalt ja muretult ringi patseerimas, õnnelik naeratus näol. Selline on minu side lillede ja lilleaedadega…

Miks mitte soetada endale sel hooajal üks päris oma turvaline lilleaed, mida igal võimalusel endale selga panna, et ennast naiselikult ja õnnelikult tunda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles