Viis asja, mille puhul peab viimane sõna jääma kindlasti pruudile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Pulmi planeerides on niivõrd palju teha ja tihti on seal juures ka palju kõiketeadvaid abilisi, kes räägivad noorpaarist üle ja muutuvad liialt pealetükkivaks. Kui väiksemaid ülesandeid ongi mõistlik teistele delegeerida, siis on teatud olulisi otsuseid, mis peaksid jääma vaid pruudile. 

Pruutkleit

Kleiti otsima minnes tasub kaasa võtta keegi, kes annab ausat ja objektiivset tagasisidet, aga ei suru oma maitset peale. Lõpuks peab kleit olema pruudi jaoks täiuslikult õige, muidu võib see jääda aastateks kripeldama, kirjutab Pop Sugar. 

Pulma teema

Pulmade teemat ei saa valida teised kui noorpaar, sest see peaks olema pruudi ja peiu isiksuse väljendus. Valige selline teema, mis iseloomustab teid ja teie liitu.

Pruutneitsi

Pruutneitsi peaks olema abivalmis ja hakkaja sõbranna, kellega pruudil on lihtne läbi arutada ka kõige tühisemana näivaid detaile. Pruutneitsi kohus on pruuti pulmade planeerimisel aidata, kuid samas peaks ta olema usaldusväärne ja mõistev lähedane isik. Ära vali vale inimest kohusetundest või süümepiinadest lähtudes, sest usin abiline kulub pulmapäeval marjaks ära ja laisk südamesõbranna jääb sel puhul lihtsalt jalgu.

Soeng ja meik

Pulmapilte vaatad sa veel aastai ja loomulikult tahad, et näeksid sel päeval täiuslik välja. Ära lase endale peale pressida sellist soengustiili või meiki, millega sa ei tunne end loomulikult, sest sa pead teadma, et jääd ka laulatuse ajal iseendaks. Kasuta kindlasti võimalust teha proovimeik ja proovisoeng, et välistada viimase hetke stressi.

Lilled

Nii nagu pulma teema, peaksid ka lilled peegeldama teie iseloomu ja olemust. Ära lase kellelgi teisel oma pulmalilli valida, sest maitsed võivad selles vallas olla uskumatult erinevad. Mõtle läbi, milline peaks olema sinu pruudikimp ja kas see sobib kõigega kokku. Ära lase kimpu teha liiga suurt, sest nii muutub see peo ajal väga tülikaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles