Internetis kogub populaarsust lugu sellest, kuidas kolm naist aitasid vägistamist ära hoida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kolm Californias elavat naist on saanud palju kiitust selle eest, et nad aitasid ennetada võimalikku vägistamist.

Lugu sai alguse ühest Los Angelese restoranist, kus Sonia Ulrich, Marla Saltzer ja Monica Kenyon märkasid midagi häirivat. Nimelt oli ühes nende kõrvallauas üks paarike ja kui naine läks tualetti, valas mees midagi naise joogiklaasi, kirjutab Elite Daily.

Kenyon meenutas, et ta jälgis meest ja nägi, kuidas midagi tema käest naise klaasi langes. «Ütlesin sõbrannadele, et nägin, kuidas see mees naise klaasi midagi poetas. Mõtlesime, et mida me peaksime tegema?» rääkis ta.

Ulrich otsustas minna tualetti ja hoiatada mehe kaaslast. Seejärel muutus lugu aga veelgi hirmutavamaks. Kui Ulrich oli naisele rääkinud, mida tema sõbranna pealt nägi, arvas ta, et naine ütleb, et ta alles kohtus selle mehega, kuid šokeeritud naine teatas, et tegemist on ühe tema parima sõbraga. 

Kui Ulrich naasis lauda, oli Saltzer juba pöördunud kelneri poole, et tedagi hoiatada. Kohtingul olnud mees ja naine lõpetasid oma õhtusöögi – naine tellis vahepeal endale joogiks vett ega puutunud eelmist klaasi – ning palusid arvet. Arve saamisega oli aga väike segadus, kelner nimelt teatas, et nende arvuti ei tööta hästi. Vahetult pärast seda astusid sisse politseinikud, kes kohtingul olnud mehe endaga kaasa kutsusid. 

Ulrich kirjutas oma Facebooki lehel, et mees ei hakanud politseile vastu, ta ei esitanud küsimusi ega olnud isegi üllatunud. Restorani turvatöötaja ütles kolmele sõbrannale, et kuna nad olid kelnerit hoiatanud, said nad vaadata turvakaamera salvestist, et veenduda naiste sõnades.

Santa Monica politsei teatas hiljem uudistekanalile ABC7, et kinnipeetud mehel oli kaasas mitut erinevat sorti tuvastamata aineid. 

See lugu on imeline ja samas ka hirmutav ning kinnitab seda, et enamik vägistamisohvreid langevad mõne tuttava saagiks. Loodetavasti on maailmas veel selliseid julgeid naisi, kes sekkuvad ja aitavad potentsiaalseid vägistamisjuhtumeid ennetada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles