Nutikas isa leidis lahenduse, kuidas tütrele naise tööloleku ajal rinda anda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Floridas elava Chris Alleni kihlatu Jennifer pidi hiljuti emapuhkuselt tagasi tööle naasma, mis tähendas seda, et isa jäi pisitütrega üksi koju. Isa otsustas anda endast parima, et tütar oleks õnnelik.

Ühel päeval filmis Chris Allen seda, kuidas ta oma tütrele Destinyle rinda annab. Kuna ta kihlatu oli tütart alati rinnaga imetanud, pidi isa mingi lahenduse leidma, kuidas lapsele süüa anda. Ta lõikas oma särki augu, pani lutipudeli särgi alla ja vähemalt video järgi võiks öelda, et pisipreili oli selle lahendusega igati rahul, kirjutab Huff Post.

Chris Allen jagas seda videot Facebooki lehel nimega Breastfeeding Mama Talk ja video hakkas sotsiaalmeedias kulutulena levima. Facebooki lehe looja Kristy Kemp sõnas, et tema arvates oli see video naljakas, aga samas ka väga südamlik ja näitas pühendumist. Videot on antud lehel vaadatud üle viie miljoni korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles