Instagrami modell vaidleb vastu kritiseerijatele, kelle arvates on tal ohtlikult väike raseduskõht

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Austraalia Instagrami modelli süüdistatakse selles, et tal on rasedusse «ebatervislik» suhtumine, sest tema rasedusaegne figuur tekitab palju küsimusi. 

24-aastasel Hannah Politesel on Instagramis üle 1,2 miljoni jälgija. Peamiselt postitab ta fotosid oma kehast, trennist ja tervislikust toitumisest. Praegu jookseb tal 26. rasedusnädal, aga kõhuke on selle kohta üsna väike. Polites on ise ämmaemand ja negatiivsed kommentaarid tema raseduse kohta ajavad teda marru, vahendab The Independent.

«Väga šokeeriv on lugeda mõnda kommentaari minu tervise ja veel sündimata lapse kohta, seda eriti ajal, kui naine on eriti haavatav ja võib olla kiusamise suhtes tundlikum,» kurdab naine.

Politese sõnul on tema laps isegi suurem kui on tavaliselt sellises rasedusjärgus naistel. «Ma ei võta negatiivseid kommentaare südamesse, eriti kui ma tean, et langetan nii toitumise, treeningu, raseduse kui emaks saamise kohta puudutavaid otsuseid väga teadlikult.»

Instagrami kaudu on viimasel ajal negatiivset tähelepanu saanud juba mitu fitnessmodelli, kelle keha jääb raseduse ajal väga peenikeseks ja kes teevad jõusaalis trenni raseduse lõpuni välja. Kui naise ja lapse tervis on korras, pole vaja karta, et treening võiks rasedusele kuidagi halvasti mõjuda, pigem vastupidi.

Bump love ❤️ Can't wait to meet our precious baby #25w2d

A photo posted by hannahpolites (@hannahpolites) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles