Fännid on elevil: Pixari animafilmis on esmakordselt lesbipaar? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dory.
Dory. Foto: Pixar/AP

Selle aasta suvel jõuab kinodesse animafilm «Kalatüdruk Dory», mis on mõnes mõttes jätk animafilmile «Kalapoeg Nemo». Fännid ootavad filmi juba suure elevusega, kuid hiljuti leiti midagi, mis tekitas paljudes veelgi suuremat vaimustust.

Nimelt leidsid fännid filmi reklaamklippi vaadates, et animafilmi on sisse joonistatud ka üks lesbipaar. Ühes stseenis on taustal näha jalutamas paari lapsevankriga. Kui Dory ja tema sõbrad üritavad leida tagasiteed loomaaeda, on näha, kuidas kaks naist ringi pööravad ja ulatavad vankris olevale lapsele lelu, kirjutab Cosmopolitan.

Filmitegijad pole seda kinnitanud, kuid fännid on veendunud, et need kaks naist on paar ja nad jalutavad oma lapsega. Paljude arvates oleks see Pixari poolt väga positiivne samm, sest millegipärast animafilmide maailmas gei- ja lesbipaare justkui ei eksisteeriks. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles