Vajalik etapp, mis jääb paljudel juukseid föönitades vahele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Need, kes kuivatavad juukseid pärast pesemist fööniga, teevad seda tavaliselt väljakujunenud harjumuse järgi - juuksed kähku kuivaks ja uksest välja. Paraku jääb paljudel vahele üks oluline etapp, mis muudab oluliselt juuste väljanägemist.

Külma õhu nupp ei ole föönil ilmaasjata ja seda peaks kasutama iga kord, kirjutab Pure Wow. Järgmine kord föönita oma juuksed kuivaks nii nagu tavaliselt. Kui tunned, et niiskust on juustes veel oma 10 protsendi jagu, siis keera kuumus maha ja lase juuksed üle täiesti külma õhuga. Selleks, et juustesse volüümi lisada, tõsta juuksesalke näppudega üles ja lase külma õhku peanaha ligi.

Kuum õhk kiirendab kuivamisprotsessi ja aitab juukseid enda maitse järgi vormida kas sirgeks, vetruvaks või lokki. Külm õhk aga sulgeb juuksekutiikulid ning kinnitab seega vormitud soengustiili ja teeb juuksed säravaks. Samal põhjusel soovitatakse peapesu lõpetada külma veega loputamisega. Pealegi on jahe õhk kuuma suvepäeva alguses mõnusalt kosutav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles