Nippe, kuidas vältida suvepalavusega naha hõõrdumist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kuumalainega kaasneb palju ihulisi tüütusi. Naised, kel on ka veidi rasva kontidel, teavad hästi, kui ebameeldiv on palavusega naha hõõrdumine.

Valulikud nahaärritused tekivad enamasti kohtades, kus ihuliikmed käivad enim üksteise vastu - näiteks reite sisekülgedel. Pure Wow loetleb leidlikke lahendusi, mis aitavad seda vältida.

Lase reite sisekülgedele deodoranti. Hõõru pulkdeodorandiga kohti, mis kipuvad kõige rohkem kokku kleepuma. Deodorandi kasuks räägib ka selle hea lõhn.

Hõõru jalgadele meigialuskreemi. Kuna enamik primer’e sisaldab silikooni, tekitab see nahale barjääri, mis hoiab niiskust kinni. Kui nahk ei higista, ei hakka see ka hõõrduma. 

Kanna lühikese kleidi all trimmivaid aluspükse, mis katavad ka reied ära. Kitsad nahavärvi püksikud kaitsevad nahka hõõrdumise eest ja trimmivad figuuri veel lisaks. 

Tee vanadest sukkadest aluspesu. Kui sul pole eelmainitud trimmivaid püksikuid, siis ära torma kohe poodi ja vaata üle oma sukasahtel. Kui leiad mugavad sukapüksid, mis teeksid hästi sama töö ära, siis lõika sääred ära ja saad ehk sama mugavad trimmivad püksid. Pea vaid silmas, et ei lõikaks sääri liiga lühikeseks, muidu need rulluvad mööda reit üles. 

Ära kanna ülilühikesi teksapükse. Need on küll hirmsasti trendikad, kuid kui su reied hõõruvad kokku, teevad sellised teksad olemise veelgi hullemaks. Kare teksa riivib nõnda just kõige hellemat nahka. Eelista pigem A-lõikelisi kergest kangast lühikesi pükse, mis lasevad jalgade vahele õhku.

Kanna avaraid rõivaid. Õnneks on praegune suvemood väga vaba ja kanda saab ka avaramaid ja õhulisemaid riideid, mis ei pigista, sooni ega hõõru. Mida rohkem õhku sa oma probleemipiirkondadele lased, seda vähem tuleb ette ka hõõrdumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles