Ema kiri õelale tüdrukutekambale kogub internetis kõva kiitust

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Ameeriklanna Michelle Icardi kiri, mille ta postitas Facebooki pärast seda, kui ta kuulis pealt tüdrukutekamba õelat vestlust, on internetis pälvinud tohutult kiidusõnu.

Icard on raamatu «Middle School Makeover» autor ning ta istus kohalikus kohvikus, kui juhtus pealt kuulma teismeliste tüdrukute vestlust, mis ajas tal südame pahaks. Oma reaktsiooni postitas ta Facebooki.

«Ma tahaks praegu oma nahast välja ronida,» kirjutas Icard. «Ma istun kolme väga ilusa, väga lärmaka ja väga kohutavalt käituva teismelise tüdruku kõrval. Praeguseks on nad naernud esiteks tüdruku üle, kes kirjutas kohaliku talendivõistluse jaoks laulu sellest, kuidas ta on üksildane (ta on nii veider!), teiseks halbade kingituste üle, mida nad on sõpradelt saanud, kolmandaks tüdrukute üle, kes neid jäljendavad (nad on kõige hullemad!). Oh, ja just praegu nad räägivad sellest, kuidas «Catherine tahtis olla solist, aga me hääletasime ja kõik tahtsid tema asemel mind, sorry, Catherine, eks pead leppima mänedžeri rolliga».»

Naine tunnistas, et ta pidi kokku võtma kogu oma enesevalitsuse, et mitte pahameelest plahvatada. «Palju edu, Catherine, kus iganes sa ka poleks. Ma loodan, et sa leiad endale kunagi kenamad sõbrad!»

Michelle ütles intervjuus WCNC-le, et paljud meist satuvad selliseid olukordi tunnistama, kuid ei võta midagi ette. Tema aga seda tegi – naine kirjutas tüdrukutekambale kirjakese.

«Tere tüdrukud!» algab kiri. «Ma istusin täna Starbucksis teie kõrval ja kuulasin, kuidas te rääkisite. Te olete kolm väga ilusat ja kindlasti tublit tööd tegevat inimest. Ma soovin, et teie südameheadus läheks teie kena välimusega kokku. Ma kuulsin, kuidas te rääkisite tüdrukust, kes laulis üksildusest – ja te naersite. Kuidas te rääkisite tüdrukust, kes tahtis olla solist, aga ei saanud, sest te hääletasite ta välja. Kuidas te rääkisite halbadest kingitustest, mida te olete saanud. Te kõlasite nii õelalt ja väiklaselt. Te olete nii targad ja ilusad. Teie jaoks oleks käkitegu olla ka head.»

Facebookis tänavad inimesed, et Michelle selle kirja kirjutas ning loodavad, et ükski neist kolmest tüdrukust seda ei unusta. Üks kommentaator kirjutas: «Minu tütart kiusati terve keskkooli aja ning ta proovis isegi end tappa. Ma palvetan, et need tüdrukud võtavad su märkust südamesse!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles