Ekspert paljastab viis nippi, kuidas panna keegi endasse armuma (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Psühhoterapeut M. Gary Neuman avaldas väljaandes Business Insider, et partneri leidmine polegi nii raske kui enamasti arvatakse. Kui olud on soodsad, on tähelepaneliku käitumisega võimalik kedagi endasse armuma panna.

Hoia silmsidet. Armastuse leidmine võibki olla nii lihtne - julge vaid teisele otsa vaadata. Neumani sõnul hoiavad armunud inimesed silmsidet 75 protsenti koos oldud ajast. Seda tehes suureneb paari vahel lähedustunne.

Kuula. Inimestele meeldib see, kui neid kuulatakse. Tegelikult on nii, et mis iganes eesmärgil sa kellegagi suhtled - ta tahab teada, et sul on tema jutu vastu siiras huvi. Kuulates tõestad, et hoolid sellest, mida teine kogeb ja tunneb. Lisaks on oluline vestlust küsimuste ja kaastunde näitamisega edasi arendada. Kui räägid kaaslase jutu juurde enda kogemusest, siis ära liialda ja ära räägi liiga palju iseendast. 

Tunnusta teda. Inimene armub väga kergesti, kui ta tunneb, et teda hinnatakse ja peetakse oluliseks. Muide, 48 protsenti lahku läinutest peavad üheks oluliseks suhte purunemise põhjuseks seda, et partner ei osanud neid väärtustada. Nii et jaga positiivsust ja tee oma huviobjektile komplimente!

Naerata. Näita oma säravaid hambaid, sest see teeb sind atraktiivsemaks ja võib panna ta sinusse armuma. Rõõmsameelne naeratus on armuasjades hädavajalik. Neumani selgitusel annab naeratus sulle «võitja» kuvandi ja näitab, et sulle saab läheneda. 

Puuduta. Patsuta lohutuseks tema õlale või tee sõbralik kalli ja kaaslane tunneb end sinu seltsis märksa mugavamalt. See võib panna ka teda sinusse armuma. Uuringud on näidanud, et partnerid, kes üksteist tihedasti katsuvad, on suhtega rohkem rahul. See aitab oluliselt lähedustunnet säilitada. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles