Tuntud näitlejanna pani seksistliku ajalehe paika

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maisie Williams
Maisie Williams Foto: Vida Press

Maisie Williams, kes kehastab kultusseriaalis «Troonide mäng» kartmatut Arya Starki, on ka päriselus sama äge ja vägev, kui ekraanilt paistab.

Teda armastavad miljonid fännid, kellega ta koos sageli nalja armastab visata ning ta ei hoia end tagasi, kui vaja sõna võtta feministlikel teemadel.

Eile märkas Maisie, et Daily Mail oli sõna võtnud tema kleidi üle, millega naine osales heategevusüritusel, mis aitab võidelda lastevastase vägivalla vastu. Samuti suutis ajaleht pealkirjas kritiseerida Maisie valikut mitte kanda rinnahoidjat. Iga mõtlev naine saab aru, mis on viga selles pealkirjas: «Paljastame: «Troonide mängu» Maisie Williams ei kanna õhukese siidkleidi all rinnahoidjat, peas on kepsakas ehe».

Maisie jaoks piisas vaid ühest säutsust, et asi paika panna. «Alternatiivne pealkiri: ««Troonide mängu» näitleja Maisie Williams aitas suvisel maskiballil koguda tuhandeid dollareid heategevuseks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles