Viis lauset, mis rikuvad iga kohtingu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Millised on kõige hullemad sõnad, mis rikuvad iga deidi, ükskõik, kui hea see ka poleks? Inimesed jagasid Twitteris oma kogemusi.

1. «Mis see haiseb?» Olgu, sulle ei meeldi ehk kaaslase valitud parfüüm või ehk on asi uues pesuloputusvahendis, samuti võib ju juhtuda, et närvidest on ka kõht kergelt korrast – või tulgugi see veider hais kõrvallauast, aga igal juhul ei ole see viisakas asi, mida märkida. Female First arvab, et taktitunne on miski, mida peaks iga inimene kohtingutel järgima.

2. «Mis on su ideaalkaal?» Ehk tõesti on jutuks olnud kaaluprobleemid, ehk on olnud isegi teemaks parasjagu käsil olev toitumiskava või uus dieet, aga see ei tähenda, et sul on õigus midagi sellist kohtingukaaslase keha kohta küsida.

3. «Millal aeg ära minna on?» Ah et sul on igav? Aga sellisel juhul: miks sa kohe ei lahku? Mida siin enam venitada! Ilmselgelt pole sul mingit huvi seda kohtingut jätkata.

4. «Me suhtleme eksiga igapäevaselt.» Selle peale kutsub iga mõistlik naine takso. Suhted on niigi keerulised, ilma et sinna oleks algusest peale segatud eksi tugev mõju. Ja oled sa üldse mõelnud, miks teil lähedased suhted on? Ehk pole teie suhe veel siiski läbi?

5. «Kui tihti sa masturbeerid?» Me pole isegi veel käest kinni hoidnud ja juba sa tahad teada, mida ma oma kätega iseendale pühendatud ajal teen? Äkki ootaks selle isikliku informatsiooni jagamisega, kuni me tunneme teineteist natuke rohkem?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles