Parim kõõmavastane vahend on… suuvesi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kõõm on hirmus tüütu tervise- ja iluprobleem, millest on raske lahti saada. See rikub välimust ja määrib riideid, aga mõjub ka juustele halvasti. Inimene, kes on kõõmaga kimpus olnud juba pikemat aega, on valmis proovima pea kõike, et sellest lahti saada. 

Miks siis mitte proovida kas või suuvett? Pure Wow soovitab seda vähemalt proovida. Vaja läheb tavalist Listerine suuvett, vett ja pihustiga pudelit. 

Vala võrdsetes osades vett ja suuvett pihustiga pudelisse ja raputa segu korralikult läbi. Järgmiseks mine duši alla ja pese oma pead nii nagu tavaliselt. Pista suuvee-segu otse peanahale. Kergelt kipitav koostis on juustele liialt kuivatav. Lase segul mõni minut mõjuda ja loputa pea põhjalikult puhtaks. 

Suuvesi aitab kõõma vastu tänu selles sisalduvatele antiseptilistele ja põletikuvastastele koostisosadele nagu mentool ja eukalüptool. Need rahustavad kuiva ja sügelevat peanahka ning aitavad kõõma eemaldada. See meetod on küll pisut kummaline, aga tasub proovimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles