Soengunipid: imeilusad punutised suvisteks üritusteks

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Soovid suviseks festivaliks ilusat punutist, aga ei tule ühtegi head mõtet pähe? Siin on mõned videoõpetused, kuidas sättida juuksed nii, et soeng oleks meeldejääv ja eriline. 

Youtube'ist võib leida lõputult inspiratsiooni, kuidas oma juuksed suvisteks üritusteks kaunilt ja meeldejäävalt soengusse seada. Siin on mõned videod, mis õpetavad, kuidas teha ilusaid punutisi, mis sobivad nii randa kui festivalile. Kui sa arvad, et endale on raske punuda, kutsu sõbranna appi ja tee oma õhtust meeldejääv sündmus!

Topelt hollandi pats

Väga populaarne soeng sellel hooajal staaride seas. Sobib ideaalselt kuumadeks suvepäevadeks, kui lahtiste juustega on liiga palav olla.

Ümber pea hollandi pats

Väga kena ja naiselik punutis, mis sobib hästi väliüritusteks.

Kroon

Äärimselt mugav soeng pikajuustelistele. Sobib lõunasöögiks, festivaliks või pulma, seega äärmiselt multifunktsionaalne.

Niinimetatud piimanaise soeng

See punutis on natukene keerulisem, aga tulemus on vaeva väärt. Olenemata oma nimest jätab väga kauni mulje ja sobib ka nõudlikumale üritusele.

Lõpmatuse punutis

Kaunis soeng, kui ei taha kõiki juukseid patsi punuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles