Kolm kõige olulisemat vallalisuse õppetundi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Vallaline olemine ei ole maailmalõpp – see on hoopis võimalus saada iseenda kõige paremaks versiooniks. Ning kuigi on inimesi, kes tunnevad, et ainult suhe muudab elu täiuslikuks, siis pole see kindlasti nii.

Sa ei vaja teist inimest, et jõuda õnnetundeni ning vallaline olemine on see, mis sulle selle olulise õppetunni annab.

1. Üksioleku aeg. Kui sul lõpuks on võimalus ja aeg olla iseendaga, võib see olla silmiavav kogemus. Mida rohkem sa üksinda oled, seda rohkem avastad, mida naudid ja armastad. Samuti on see ideaalne aeg, mil vaadata tagasi juhtunule, peegeldada elu- ja päevasündmusi ning mõtiskleda arengu üle. Millal siis veel vigadest õppida, kui mitte nüüd!

2. Sa oled kõik, mida sa vajad. Sul pole vaja kedagi, kes sind pidevalt takka kiidaks. See on elu olulisim õppetund: ainult sina ise saad end õnnelikuks teha. Sina oled maailmas ainus inimene, kes teab, mis sulle parim on.

3. Armastust ei leia ainult suhetest. Vallalisestaatusesse jõudes on üks esimesi õppetunde meie jaoks see, kui avastame, et armastus peitub ka mujal kui lähisuhtes. Sa avastad, et armastus võib kasvada kõikjal ning armastusetunde kogemiseks ei pea olema sul kallimat. Sa ei pea muretsema! Lihtsalt pea meeles, et kuigi sa hetkel oled elukaaslaseta, oled sa siiski suurepärane inimene. Pea püsti ja edasi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles